Chonburi avbryter stängningsorder över natten för närbutiker

Chonburi-

Chonburis PR-avdelning utfärdade ett meddelande i kväll, den 8 februari 2021, och annullerade en beställning som hade varit irriterande för många provinsinvånare.

Ordern, nummer 15/2564, upphäver artikel 4 i order 13/2564 daterad den 29 januari 2021, vilket betyder:

  Närbutiker som 7-11 och Family Mart kan nu öppna hela natten igen. Andra 24-timmarsbutiker kan också öppna igen.

Som helhet hade närbutiker varit stängda i över en månad över natten för att "uppmuntra" folk att gå hem. Men det orsakade många klagomål online från skiftarbetare och de som slutade från jobbet i närheten av eller ungefär samtidigt och inte kunde köpa grundläggande nödvändigheter.

Ordern träder i kraft omedelbart, även om The Pattaya News noterar att det kan ta någon dag för vissa butiker att implementera ordern och få personalen att hålla öppet hela natten igen.

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/