Terminal 21 Pattaya ger ledigt utrymme för skateboardåkning

Pattaya-

Terminal 21 Pattaya köpcentrum har tillhandahållit ett gratis, lagligt och säkert utrymme för skateboardentusiaster dagligen.

Terminal 21 Pattaya köpcentrum, igår (16 februarith), har för den första dagen öppnat ett ledigt utrymme nära flygplansområdet för tonåringar (och några lite äldre personer också) som spelar gatusport, skateboard, inlines och andra liknande typer av aktiviteter. Många människor sågs delta i aktiviteterna den första dagen.

Hatairat Poeket, chefen för Terminal 21 Pattaya, sa till The Pattaya News, "Vi hade fortfarande stort utrymme i det här området runt planet och utan så många turister eller trafik som tidigare ville vi hitta ett bra sätt att utnyttja det och hjälpa lokalsamhället. Vi har tillhandahållit säkerhet för idrottare och ungdomar att använda området för att träna och åka skridskor eller utöva sport gratis från 4:00 till 9:00 varje dag.”

"Skateboard ökar i popularitet i Thailand och har blivit ett ökande tidsfördriv för ungdomar, såväl som för vissa vuxna. Det finns dock begränsade platser i Pattaya för närvarande för människor att säkert åka skridskor och känna sig välkomna. Vi känner att genom att tillhandahålla denna zon och välkomna dem som är intresserade av sporten hjälper vi det lokala samhället.” Hatairat uppgav.

Hatairat tillade att gallerian har jourhavande läkare hela tiden för att hjälpa till med eventuella skador och att gallerian undersöker att lägga till utrustning, såsom små ramper, till området.

Pattaya News noterar att tidigare planer för en skatepark nära Bali Hai under de senaste åren har fallit igenom på grund av Covid-19-pandemin och andra komplikationer. Däremot använder ungdomar ofta den tidigare parkeringen för turistbussar, nu till stor del tomma på turister, för att åka skridskor även i det området. Detta område är dock inte övervakat eller lika väl upplyst som det nya området vid Terminal 21.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTick ​​tackyoutubePinteresttalkBlädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.