Thailand Tourism Authority fortsätter att driva turism för ensamresenärer som kommer till Pattaya i mars

Följande är ett pressmeddelande från Thai Tourism Authority, deras tankar och åsikter är deras egna.

Bangkok, Thailand-

Thailands turistmyndighet (TAT) organiserade nyligen den andra "Single Journey"-resan, under temat "Secret Island" till Ko Khai i Phang Nga, som en del av nio nya rutter speciellt utformade för ensamresenären.

TAT organiserade resan i samarbete med Thai Smile Airways; Drive Digital, en plattform för resor och livsstilsinnehåll och community; och applikationen Tinder.

På lördagen den 20 februari 2021, Khemphol Uiyayakul, sekreterare till ministern för turism och sport, och Thapanee Kiatpaiboon, TATs vice guvernör för produkter och turismföretag, samt ledningscheferna från TAT och Drive Digital tog med sig 50 ensamstående deltagare för att uppleva Andamankusten och dess pittoreska naturliga skönhet.

Resan började med en färjeresa från Visit Panwa Pier i Phuket till Ko Khai i Phang Nga för en rekreationsaktivitet vid stranden och häftig musikframträdande, allt gjort samtidigt som man strikt följer säkerhets-, hygien- och sociala distansåtgärder.

Herr Khemphol sa: "Covid-19-pandemin har påverkat en förändring i resebeteendet mot det nya normala. Och ensamresor växer i popularitet. I linje med ökningen av ensamresor har de nya "Single Journey"-turerna runt Thailand introducerats för att tillgodose den nya framväxande marknaden."

Under initiativet "Single Journey" har TAT designat nio resvägar till olika fristående och kombinerade destinationer runt Thailand, inklusive Mae Hong Son; Chiang Mai och Chiang Rai; Lop Buri och Saraburi, Si Sa Ket och Ubon Ratchathani; Udon Thani och Loei; Chumphon och Surat Thani; Phuket; Ayutthaya; och Bangkok.

Den "Secret Islands turrutt följde den inledande "Single Journey"-resan, en middagskryssning längs Bangkoks Chao Phraya-flod, som hölls den 20 december 2020. Organiserad i samarbete med Grand Pearl Cruise ledde TAT cirka 100 ensamstående thailändska resenärer att besöka nio heliga buddhistiska tempel på en dag för att göra meriter, hylla Buddha och be om välsignelser. Resan var värd av den berömda spåmannen och Feng Shui-experten Chang-Tosaporn Sritula.

Thapanee sa att initiativet "Single Journey" erbjöd möjligheten för "ensamstående" eller "ensamresenärer" att träffa nya vänner, träffa likasinnade som har samma preferenser och delta i turismaktiviteter tillsammans.

"Den första resan var för religiösa människor, främst buddhister eftersom många thailändska buddhister tror att besök av nio tempel på en enda dag kommer att ge dem välsignelser eftersom nio är en gynnsam siffra. Den här resan var för människor som gillar stränder och öar, och nästa resa är för människor som älskar lyxiga reseupplevelser,” sa Thapanee.

Den tredje "Single Journey"-resan, planerad den 6 mars 2021, kommer att innehålla en middagskryssning i solnedgången i Pattaya, Chonburi.

Mer information om kommande Single Journey-turer finns på:
www.tourismthailand.org
www.sneaksdeal.com/singlejourney
LINE Officiell: @singlejourney

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/