Black Woods Hotel Pattaya och Pattaya City Photography Club håller fototävling med temat "Missing Pattaya" med kontantpriser

Pattaya, Thailand-

The Black Woods Hotel i Pattaya, ett av de nyaste hotellen i närområdet, och Pattaya City Photography Club håller en turismkampanj med kontantpriser för att hålla Pattaya i minnet av människor och, med deras ord, leverera en positiv bild av Pattaya City.

Black Woods hotel är ett av de nyaste lokala hotellen, vi behandlade dem först i december här.

En presskonferens hölls klockan 4:00 lördagen den 20 februari på Black Woods Hotel på Soi 7 i Pattaya för att tillkännage tävlingen och var värd av Nirun Wattsathorn, en tidigare framstående Pattaya-ledare.

Tävlingen är en fototävling där alla (inklusive utlänningar) kan delta och är inställd under temat "Saknad Pattaya". Foton måste visa skönheten, positiva minnen och få människor att komma ihåg Pattaya och vilja återvända när situationen med Covid-19 förbättras.

  Priset för vinnaren av denna tävling är ett kontantpris på 10,000 1 baht för 2:a plats, 5,000:a plats är 3 3,000 baht, 1,000:e plats är 10 2000 baht och ett tröstpris på XNUMX XNUMX Baht för XNUMX personer. Ett pris på XNUMX baht kommer att vara för det foto som mest öppnar ett "nytt perspektiv" av Pattaya, enligt beskrivningen av arrangörerna.

  Villkoren för att skicka in ett foto är:

-Fotot måste vara taget med digitalkamera eller smartphone.
-Man kan justera färger och retuscheringstekniker för att förbättra bildkvaliteten. Det går dock inte att redigera/förfalska/etc.
-Inskickade bilder måste ha en bildupplösning på 300 DPI eller mer och en bildfil med en upplösning på 6 miljoner pixlar eller mer i JPEG-filformatet (RAW FILE-bilder eller andra filformat accepteras inte.)

För att delta i tävlingen måste man göra följande:

- Lägg upp fotot på en offentlig Facebook-sida (privata sidor kan inte ses) såsom en offentlig profil med följande hashtags: #Miss Pattaya #Pattaya 2021 #pattayaphotographycontest2021 #PattayaCityPhotographyClub #BlackWoodshotelpattaya

-Savsluta den ursprungliga bildfilen till e-postmeddelandet pattayaphotocontest2021@gmail.com med bildens namn, avsändarens namn samt den adress och telefonnummer som bäst nås på. 

-Varje insändare får skicka tre bilder totalt.

Bidrag accepteras fram till den 31 mars 2021. Vinnarna tillkännages den 16 april 2021 och en prisceremoni kommer att hållas på Black Woods Hotel på Soi 7 den 24 april 2021.

Lycka till!

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/