Tasty minimart, grill, bar och café grand öppnar andra filial i Si Racha

Si Racha, Thailand-

Följande är ett sponsrat inlägg från våra partners på Tasty minimart, grill, bar och café som ligger framför Unixx Condo i Pattaya och som nu har öppnat en helt ny filial i Si Racha.

Den 2 mars 2021 öppnade Tasty Minimart sin andra filial i Si Racha efter en framgångsrik period på sin ursprungliga plats framför Unixx-lägenheten i Pattaya, som oavsett ett svårt år på grund av Covid-19-pandemin har lyckats hitta framgång och en vanlig kundbas. Ägarna till Tasty Minimart är också framträdande involverade i Pattaya Japanese Association, som är affärspartner med The Pattaya News och har ett nyhetsdelningsavtal på engelska och japanska.

  Du kan läsa mer om vår tidigare bevakning av Tasty här.

Tasty@Pattaya har sitt ursprungliga läge vid deras minimart, Grill, Bar och Cafe på Unixx South Pattaya Clubhouse.

Behöver du hjälp med att hitta dem i Pattaya? Här är en snabb video!

Deras nya plats, som precis öppnade denna vecka, ligger i Si Racha vid HarmoniQ Residence, med mer information nedan!

På Tasty Pattaya kan du njuta av äkta kaffe som görs av en "RANCILIO" espressomaskin importerad från Italien. Restaurangen erbjuder läckra lätta måltider och kvalitetsbiff importerad från Japan till rimliga priser, och du kan köpa nötkött från Japan, eller flera kvalitetsmärken av "Sake", japansk sprit, till deras minimart, till överkomliga priser.

Den nya platsen i Si Racha grand öppnade sin minimart denna vecka, med grillen, baren och cafédelen som ska vara klar i juli i år. 

Tastys nya filial i Siracha ligger i gården "HarmoniQ Residence Siracha".

”HarmoniQ Residence Siracha”

https://harmoniqresidence.com/

Den nya platsen är nära "J-Park", framför en japansk skola, kartan är nedan.

https://goo.gl/maps/viYq7jkMbNcadoVaA

Tastys Siracha-filial ligger i Harmoniqs "klubbhus", som låter alla komma in oavsett om man bor eller inte. Den ursprungliga filialen på Unixx välkomnar också alla, erbjuder gratis parkering inne i lägenhetskomplexet, och du behöver inte vara en lägenhetsbo för att besöka. Si Racha-filialen erbjuder gratis allmän parkering på den allmänna vägen framför gården.

På Tastys Siracha-filial kommer Tasty att installera en ny espressomaskin från "UNIC", importerad från Frankrike, så att du kan njuta av fransk espresso, kaffe, etc när du besöker Siracha. Den nya filialen kommer också att bära ditt favorit japanska nötkött, sprit och andra föremål som du kanske kommer ihåg från Unixx-platsen.

Här är några bilder och lite mer information:

Mer information:

Adress till Si Racha plats:@Clubhouse of “HarmoniQ Residence Siracha” 444/4 Moo 5, Surasak, Sriracha, Chonburi 20110


Öppettider (Siracha): AM 8:00-PM 9:00 PM (endast Minimart)

*Öppettider (Pattaya): 9:30–9:00 (Grill Bar & Cafe, Minimart)

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/