Ska du eller din familj åka/flytta från eller till Pattaya eller Thailand? Vi kan hjälpa!!

Klicka här för att kontakta Move nu!

  2022 började i år på samma sätt som 2021, men saker och ting förbättras sakta, gränserna har för det mesta öppnats igen, och många människor planerar att återvända till Thailand eller flytta sina tillhörigheter ut ur landet nu när rörelsereglerna kring Covid-19 lättar.

Pattaya News har under de senaste två åren behandlat effekten av Covid-19-pandemin har haft på många människors liv och tyvärr inkluderar det det faktum att många av olika anledningar har bestämt sig för att lämna Pattaya och/eller Thailand och återvända hem antingen utomlands eller någon annanstans i Thailand. Men när gränserna öppnas igen och fler flygningar återupptas kan vissa också överväga att återvända.

Det kan förstås vara en skrämmande uppgift, även om den thailändska regeringen har lättat på vissa saker för att göra det lättare att återvända från och med maj 2022.

Våra vänner på Move Easy Relocations kan dock hjälpa till med denna uppgift och göra flyttprocessen problemfri, vilket ger en sinnesfrid för svåra övergångar. Dessutom, för dem som återvänder till Thailand efter längre perioder av att vara borta på grund av gränsrestriktioner och stängningar, kan Move Easy Relocations också hjälpa till här med dina flyttbehov.

Move erbjuder en mängd olika alternativ för sina värdefulla kunder här är några av dem nedan valda för våra läsare som kan passa dina behov, ta en titt:

 

Internationellt drag
Uppskattare

IME tar en del grundläggande information som volym, hämtning och leveransplatser och returnerar ett uppskattat kostnadsintervall för din flytt i realtid. Använd det här verktyget för att få en ungefärlig uppfattning om vad din flytt kommer att kosta.

 

Thailand Pack
& Flytta

För hem- och kontorsflyttningar i Thailand, få ett omedelbart pris med TPM. Vi har enkla "2-män-och-en-lastbil"-tjänster och fullomfattande flytttjänster. Kolla verktyget här för en kostnadsfri offert!

Här är lite mer information om våra vänner på Move:

  • Fullt kapabel: MOVE är en enhet av 8PL Co., Ltd., en logistikleverantör med full omfattning registrerad i Thailand. 8PL tillhandahåller tjänster inklusive flyg- och sjöfrakt, lastbilstransport, tullklarering, formaliteter, lagring och andra logistiktjänster. Klick här. för mer information om 8PL.
  • Över hela världen: MOVE specialiserar sig på personliga omlokaliseringar, en mycket komplex delmängd av internationell spedition. Genom vårt nätverk av världsomspännande partners kan vi tillhandahålla snabb och effektiv dörr-till-dörr-service från och till var som helst i världen – till sjöss eller med flyg, eller över land.
  • Familjeorienterad: Som ett tidigare familjeägt och driven företag i Thailand förstår vi hur komplicerat och stressigt att flytta kan vara. Vårt löfte är uppmärksamhet på detaljer, trogen service och att göra allt som står i vår makt för att göra din flytt okomplicerad och stressfri.

Här är bara några av de utmärkta tjänster de tillhandahåller:

  • Hemflyttning: Vi packar dina personliga tillhörigheter och möbler, från skor till ljuskronor. Du kan övervaka så mycket eller så lite du vill. Tillsammans väljer vi en rutt och transportör som passar dina behov. Vi kan ordna att packa upp den på destinationen eller förvara den tills du är redo att flytta in.
  • Kontor/butiksflytt: Att flytta ett företag kräver noggrann packning och indexering av lådor så att du vet vad som går vart i andra änden. Förpackning av kontorsutrustning kräver särskild omsorg för att undvika skador under transporten. Du kan behöva tunga lyft eller överdimensionerad inlandstransport i båda ändar.
  • Packa och lagra: Slutdestinationen fortfarande osäker? Inga problem. Vi kan packa (med valfri väderbeständighet) och lagra din egendom tills du är redo att skicka. Kort-, långtids-, täckt och utomhusförråd finns tillgängligt, och du kan vara säker på att din egendom är säker och fullt försäkrad.
  • Speciella fall: Måste du dra din yacht från Andamansjön till viken? Behöver du tillfälligt inträde till din skåpbil på världsturné? Är dina tillhörigheter strandsatta på grund av covid-19-nödsituationen? Vi är här för att hjälpa dig få dina saker där de behöver vara med minsta möjliga krångel.

Processen att flytta behöver inte vara smärtsamt, även om orsakerna kan vara komplexa och varierande. Låt vår föredragna flyttpartner och vänner på Move hjälpa dig genom processen och kontakta dem idag för en offert, för att svara på dina frågor och hjälpa dig genom processen.

Klicka här för att kontakta Move nu!

Eller skicka oss ett kort kontaktformulär så kontaktar vi dig!

Sändning
Användarrecension
2.75 (4 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/