Flera thailändska stjärnor och politiker bekräftade med Covid-19 Coronavirus-infektioner i eftermiddags, efter att ha besökt Thonglor-området under nuvarande Covid-19-kluster

FOTO: Thai Post

Bangkok -

Ett antal thailändska stjärnor och politiker har bekräftats med Covid-19 Coronavirus från och med i eftermiddags, den 7 april, efter ett nytt kluster av Covid-19-infektioner på nöjesställen i Thonglor-området i Bangkok.

Generalmajor Sansern Kaewkamnerd, tidigare generaldirektör för PR-avdelningen, blev den senaste politikern som har visat sig vara positiv för viruset idag. Han behandlas på Phramongkutklaosjukhuset medan relevanta tjänstemän undersöker sjukdomen samt spårar hans nära kontakter för sjukdomsinspektioner.

Som vi redan har rapporterat i morse, transportminister Saksayam Chidchob har nyligen visat sig vara positiv för viruset och har omedelbart tagits in på Buriram-sjukhuset i morse efter att ha haft hög feber. Flera parlamentsledamöter och ministrar har också börjat sitt 14-dagars tillstånd eller självkarantän idag efter att ha blivit avslöjade.

Totalt åtta thailändska kändisar har hittills också avslöjat sig med positiva resultat av Covid-19 Coronaviruset eftersom många av dem har besökt Thonglor-områdena under klustret.

Den thailändska sångaren Stamp Apiwat, skådespelaren Pepo Nutchapan och den berömda Youtubern Sor-Dor-Style meddelade på sina konton i sociala medier att de hade positiva resultat av Covid-19 Coronaviruset igår efter att ha deltagit i ett privat evenemang på ett hotell i Thonglor-området den 2 april, där en gäst tidigare bekräftats med Covid-19-infektioner.

Från och med i eftermiddags skrev även den berömda badmintonspelaren Bodin Isara och DJ Wichian Kusolmanomai på sociala medieplattformar att de testade positivt för viruset efter att de enligt uppgift gått till nöjesställen i Thonglor- och Ekkamai-områdena. Alla behandlas på lokala sjukhus i Bangkok under överinseende av medicinska tjänstemän.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock, eller tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.