Stor python fastnad efter att ha ätit dyr Chonburi-tupp

Chonburi –

En stor pytonslang har fångats efter att ha ätit en dyr tupp i Ban Bueng igår.

Pytonslangen fångades i går eftermiddag (6 aprilth) av räddningsarbetare och ormhanterare, som hade fått ett samtal från ägaren till en kycklingfarm i Ban Bueng och hade upptäckt pytonen i hans hönshus, som är hans främsta inkomstkälla.

Räddningsarbetare använde en ormsnara för att fånga pytonen innan de tog upp ormen med sina bara händer och placerade den i en säker säck. Pytonslangen kunde inte röra sig snabbt eller fly på grund av sin senaste måltid enligt ormhanterarna.

Gårdens ägare, som bara gav sitt förnamn till pressen, Mr. Somchai, berättade för The Pattaya News, "Jag upptäckte att en av mina tuppar var borta när jag kollade mina hönshus eftersom jag gör regelbundna räkningar av min flock och håller mig nära. Kolla på. Jag kollade CCTV i min coop och tittade på bilder av pytonslangen när han gick in i coop och åt upp min uppskattade tupp. Den här tuppen kostade mer än tio tusen baht och var oerhört värdefull för mig och gården totalt sett.”

Pytonslangen är 3.50 meter lång och väger 15 kilo, enligt ormhanterarna. Pytonslangen kommer att släppas tillbaka till en skog i Chonburi-området och kommer att behandlas med respekt och säkert, lugnade räddningsarbetare.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock, or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Sändning
Användarrecension
4 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.