Njut av din upplevelse av Songkran med Thai Sky Adventures i Pattaya, inklusive specialrabatter och kampanjer!

Pattaya –

Följande inlägg är en annons. Deras uttalanden är deras egna.

Thai Sky Adventures i Pattaya erbjuder spännande upplevelser med ett säkert fallskärmshopp med ett fullt licensierat företag med mer än 35 års erfarenhet av fallskärmsdykning i Thailand och England. Denna Songkran erbjuder de några av sina bästa erbjudanden någonsin för en livsupplevelse!

Du kan vara säker på att du lär dig med en mycket erfaren instruktör med mer än 10 år i Thailand och säkerhetsstandardmätningar godkända av United States Parachute Association – USPA.

Thai Sky Adventures är den första i östra Asien som undervisar i fallskärmsdykning med full licens. Många utlänningar har tyckt om att lära sig fallskärmsdykning här från hela världen under många år.

Thai Sky Adventures tillhandahåller även service i världsklass till kunder med privata VIP-rum före och efter deras fallskärmshopp. Rummen har biljard- och pingisbord tillsammans med ett bageri och drycker.

För april erbjuder de en speciell rabatt på 40 procent för ett Tandem Skydive (dykning med en instruktör). normalpris är 11,350 6,810 baht och är rabatterat till endast XNUMX XNUMX baht. (Foton och filmer är extra, se bilder nedan)

Fun Jumpers (dykare som redan har erfarenhet av licens/certifiering får också specialrabatt. Normalpriset är 1,100 800 baht men är rabatterat till 16 baht från XNUMX aprilth till april 18th  för endast 600 baht.

För att börja lära dig fallskärmsdykningsplaner börjar du från endast 22,950 144,300 baht eller så kan du slutföra hela kursen med A-licens för cirka XNUMX XNUMX baht.

Besök Thai Sky Adventures och du kan njuta av andra aktiviteter som skytte, paramotorer och mer! De har också en resort för kunder som vill bo precis i närheten av fallskärmsdykningslokalerna. Att resa från Bangkok är bara en timme, att resa från Pattaya är bara 30 minuter (med gratis transport tillgänglig).

Njut av din Songkran-semester med fallskärmsdykning från den 9 aprilth till april 18th med instruktörer och den speciella "Enjoy Extra"-kampanjen från endast 6,810 XNUMX THB. Du kan även boka i förväg nu fram till 31 julist2021

För mer information vänligen kontakta dem via Whatsapp på +66(0)85-900-3412, www.thaiskyadventures.com eller ring 0859003412

Rad-id: https://lin.ee/3ZlYyFj

IG: thaiskyadventures

Karta: https://goo.gl/maps/NrvGePkYSqsyRXoaA

Nyligen försökte välkände Pattaya Youtuber Nick Dean fallskärmsdykning för första gången efter att ha blivit inbjuden på uppdrag av The Pattaya News. Du kan besöka hans Youtube-kanal på länken nedan.

https://www.youtube.com/user/Damnaam

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock, or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.