120 nya och bekräftade fall av Covid-19 hittade i Chonburi idag, de flesta i Pattaya-området

Chonburi, Thailand-

Chonburi Department of Public Health tillkännagav 120 nya och bekräftade fall av Covid-19 i morse i den populära provinsen som inkluderar Pattaya.

Distrikten som fall hittades i är följande: Mueang Chonburi 20, Si Racha 11, Banglamung (Pattaya-området) 73, Phanat Nikhom 3, Sattahip 8, Pan Thong 2 och 3 fall från andra provinser för behandling.

Uppgifterna om ärenden under de senaste 24 timmarna är följande:

  1. 1.1 808 Club Pattaya 7 personer
    1.2 Crystal Cub 1 person
    1.3 Friend Zone, Rayong 1 person
    1.4 Infinity 1 person
    1.5 Sömnlöshet 1 personer
    1.6 Queen club 3 personer
    1.7 Boxen 69 1 person
    1.8 Version Pub 2 personer
  2. Infekterad med COVID-19 från att resa till Phuket, 1 person
  3. 2 anställda på andra nöjesställen i Pattaya
  4. 40 personer i nära kontakt och familjemedlemmar till tidigare fall smittade av covid-19
  5. Under utredningsprocessen, 58 fall.

Idag har totalt 603 nära kontakter sökts, och 129 fler proaktiva har sökts för Covid-19. Alla väntar på sina testresultat och är för närvarande isolerade.

Myndigheterna ber invånarna att arbeta hemifrån om möjligt, undvika trånga platser, bära masker hela tiden utomhus, utöva social distans, begränsa sina kontakter med människor utanför deras hushåll och följa andra försiktighetsåtgärder för Covid-19.

Idag börjar den första dagen med strängare försiktighetsåtgärder och restriktioner för Chonburi-området. Du kan läsa mer om dessa begränsningar här.

https://thepattayanews.com/2021/04/17/chonburi-province-releases-provincial-orders-lots-of-additional-covid-19-closures-and-restrictions-implemented-starting-april-18th-2021/

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/