Idag startar officiellt nya Covid-19-restriktioner i Chonburi och Thailand

Chonburi, Thailand-

Idag, den 18 april 2021, påbörjas officiellt nya Covid-19-åtgärder och försiktighetsåtgärder som är avsedda att hjälpa till att kontrollera viruset i Thailand och Chonburi.

Åtgärderna, som myndigheterna påminner folk om att inte kalla en "lockdown", beslutades på både nationell nivå i Thailand av Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) och på regional nivå av Chonburi smittsamma sjukdomskommitté.

Du kan läsa vår ursprungliga artikel som listar alla dessa åtgärder på djupet här.

En kort, men inte en allomfattande sammanfattning av restriktionerna i Chonburi, inkluderar stängning av alla nöjesställen som barer och nattklubbar, ingen alkoholförsäljning på restauranger för att äta middag, ingen takeaway från restauranger efter 11:00, stängning av butiker som 7-11's och stormarknader från 11:00 till 4:00, stängning av massagebutiker, nöjesparker, bowlingbanor, biljard- och biljardhallar, simbassänger och mer. Hela listan finns i artikeln ovan.

Det finns inga resebegränsningar till eller från Chonburi-provinsen eller obligatorisk karantän, men människor "begärs" att stanna hemma och "hålla sig säkra".

Chonburis brottsbekämpande myndigheter har varnat för att de kommer att strikt upprätthålla de nya åtgärderna och reglerna, och påminna folk om att de inte skapar reglerna utan har i uppdrag att upprätthålla dem. Det finns inget specifikt slutdatum för de nya åtgärderna även om myndigheterna flera gånger har sagt att de sannolikt kommer att pågå i minst två veckor.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/