UPPDATERING: Banglamung-polisen inspekterar Naklua-området efter klagomål om påstådd prostitution, hittar inga tecken på olaglig aktivitet

Pattaya –

Inga tecken på prostitution hittades i Naklua efter Banglamung-polisen i natt (23 april)rd) plundrade ett ökänt område bestående av "stängda" karaokesalonger i Naklua i ett välkänt område som heter "Nakata", eller Soi Esso.

Lokala medier inklusive The Pattaya News inspekterade ett område bakom en populär bensinstation i Naklua tidigare i veckan efter klagomål från lokala invånare om att påstådda prostituerade fortfarande arbetade, trots stängningsordern tidigare i veckan. Filmer verkade visa många människor som samlats i området och sökte kunder.

Läs mer om vår tidigare historia i länken nedan.

https://thepattayanews.com/2021/04/23/naklua-residents-complain-about-alleged-prostitution-taking-place-in-the-area-despite-covid-19-measures/

Som svar på klagomålen ledde Banglamungs polischef överste Sakchai Suwannukun en razzia i området i går kväll runt 11:00 (23 april).

Alla karaokesalonger stängdes dock och inga prostituerade hittades. Gatan var i själva verket ödslig och praktiskt taget omsluten, långt ifrån tidigare påstådda bilder som visade området mer livligt. Soi Esso-området är traditionellt, enligt lokala invånare, ett område som i första hand fokuserar på thailändska kunder och inte utländska kunder.

Lokala invånare uppges vara oroliga för den övergripande Covid-19-situationen i Pattaya- och Chonburi-området. De hävdar att Covid-19-positiva patienter inte kommer att avslöja sina tidslinjer om de har besökt detta område. De vill att poliser ska patrullera och hålla ett öga på detta område, och vissa hävdar att den tomma gatan kanske berodde på att någon fick ett "heads up" innan polisen kom, vilket ledde till att området stängdes av helt.

Överste Sakchai uttalade till lokala medier att poliser skulle fortsätta att patrullera området och att de uppmuntrade lokala invånare och berörda medborgare att fortsätta att bryta mot påstådda brott mot Covid-19-reglerna för dem. På grund av Covid-19 är nöjesställen över hela landet för närvarande stängda i Thailand tills vidare. Prostitution är tekniskt sett olagligt i Thailand, men många hävdar att det är utbrett och "tolererat".

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock, or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

 

Sändning
Användarrecension
3 (2 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.