AstraZeneca-vaccinproduktion av Siam Bioscience officiellt godkänd i Thailand, för att distribueras i landet och Sydostasien i juni

Nationella -

AstraZenecas vaccinproduktion i Thailand har godkänts under Siam Bioscience Company Limited av Food and Drug Administration (FDA) i Thailand, meddelade företagets landschef idag den 28 april.

James Teague, landschef för AstraZeneca (Thailand) Co.Ltd., avslöjade i ett pressmeddelande att företagets planer på att producera sitt Covid-19-vaccin i Thailand har gjort betydande framsteg och att den första satsen av vaccinet kommer att vara redo för leverans till den thailändska regeringen i juni.

AstraZeneca, tillsammans med Siam Bioscience, har också arbetat som det "regionala produktionsnav" för att säkerställa att distributionen kommer att kunna nå Thailand och ytterligare åtta länder i Sydostasien under samma månad också.

FOTO: AstraZeneca

Enligt AstraZenecas uttalande genomgår varje batch av vaccinet mer än 60 kvalitetskontroller under tillverkning-till-vaccinationsprocessen. Siam Bioscience har bevisats för sin vaccinproduktstandard i världsklass, känd som Good Manufacturing Address (GMA), vilket säkerställer att produkterna konsekvent produceras och kontrolleras enligt kvalitetsstandarder.

Herr Teague sa: "AstraZeneca och våra globala tillverkningspartners, inklusive Siam Bioscience, har åtagit sig att upprätthålla den högsta säkerhets- och kvalitetsstandarden för våra produkter. Ett flertal säkerhetstester och kvalitetskontrollåtgärder utförs vid varje steg. Vi arbetar så snabbt som möjligt för att leverera vaccinet till Thailands regering för att övervinna den pågående pandemin.”

"Vi har alla samma mål, att få effektiva vacciner till alla så snabbt som möjligt men säkert. Kärnan i allt vi gör är thailändarnas hälsa och välbefinnande.” Mr. Teague avslutade.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock, eller tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Sändning
Användarrecension
5 (2 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.