Ytterligare en miljon doser av Sinovacs Covid-19-vaccin anlände till Thailand i morse

FOTO: Government Pharmaceutical Organisation (GPO)

Bangkok -

Thailands Government Pharmaceutical Organisation (GPO) har idag, den 6 maj, officiellt tagit emot ytterligare en miljon doser av Sinovacs Covid-19-vaccin, vilket markerar ett ackumulerat antal av 3.5 miljoner skott som levereras i Thailand.

De ytterligare en miljon skotten av Sinovacs Covid-19-vaccin har transporterats från Peking, Kina via Air China Airlines, flight CA603, till Bangkok under de tidiga timmarna i morse.

GPO:s verkställande direktör, Dr. Witoon Danwiboon, berättade för thailändska medier att vaccinerna var förpackade i "Envirotainer" temperaturkontrollerade behållare för flygfrakt som kan kontrollera temperaturen mellan 2 och 8 grader Celsius för att upprätthålla den bästa kvaliteten på produkt.

FOTO: Government Pharmaceutical Organisation (GPO)

Alla av dem kommer att tillfälligt lagras på sjukvårdens distributionscenter hos DKSH (Thailand) Co., Ltd. innan de undersöks för deras kvalitet av Department of Medical Science, Ministry of Public Health. Det kvalificerade antalet vacciner kommer att överföras till Department of Disease Control och distribueras till medicinska hälsoenheter över hela landet för injektion.

Dr. Witoon uppgav också att företaget Sinovac kontinuerligt kommer att tillhandahålla ett antal Covid-19-vaccinationer. Ytterligare 500,000 14 skott kommer att anlända den 2,000,000 maj och ytterligare XNUMX XNUMX XNUMX kommer att arrangeras i slutet av månaden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock, eller tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.