IMPACT:s stora fältsjukhus, Bussarakham Hospital, öppnade officiellt i går med Thailands premiärminister

Nonthaburi –

Premiärminister Prayut Chan-O'Cha, tillsammans med folkhälsominister Anutin Charnvirakul och inrikesminister Anupong Paochinda, var värd för en öppningsceremoni för Bussarakham Hospital, ett stort fältsjukhus i Nonthaburis IMPACT Muang Thong Thani utställningscenter igår, den 14 maj.

“Etableringen av Bussarakham Hospital var en framgång i samarbete med många parter, både privata och offentliga hälsosektorer. Sjukhuset kommer att övervakas av folkhälsoministeriet”, sa premiärministern i sitt öppningstal.

Det stora fältsjukhuset, inrättat i IMPACTs Challenger Hall, tar emot 1,092 3,000 patienter i sin första fas och har tillräckligt med utrymme för ytterligare 5,000 780 till 260 XNUMX extra bäddar. Sjukhuset kommer att övervakas av XNUMX medicinsk personal, fördelat på tre skift med XNUMX anställda per skift.

Sjukhuset är planerat att ta emot "gulkodade" Covid-19-infektioner som lider av lätta till svåra Covid-19-symtom. Den är också utrustad med respiratorer för patienter som utvecklar svåra symtom.

Folkhälsoministern, Anutin Charnvirakul, sa vidare: "Det tog oss bara 7 dagar att sätta upp Bussarakam Hospital, med start den 7 maj. Tack för samarbetet från alla sektorer. Förutom behandlingszonen erbjuder sjukhuset också en avkopplande zon där patienter kan stanna och titta på film och träna under god ventilation runt området samtidigt som de håller sig socialt distanserade.”

"Patienter kommer att få bättre fysisk och psykisk hälsa under det goda ledningssystemet för att förhindra smittspridning till utsidan. Vi är övertygade om att sjukhuset inte kommer att orsaka problem för de omgivande samhällena.”

Foto med tillstånd: RDnewsOnline

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, talk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.