En person saknas, en räddad nära Koh Chang efter att vågen träffade motorbåt under Trat-stormen

foto med tillstånd av NaewNa

Trat –

En person saknas fortfarande medan en annan räddades och överlevde efter att stark vind och vågor från den senaste tidens starka stormar slog till och kapsejsade en motorbåt i Koh Chang, Trat i morse.

Koh Chang-distriktets chef, Chatchai Thonglee, underrättades i morse runt 9:00 (27 maj) om att en liten motorbåt hade kantrats av en kraftig våg nära Klong Prao Beach och att två personer saknades.

Räddningsarbetare och officerare från nationalparkstjänsten och relevanta marina myndigheter skickades för att söka efter de försvunna personerna. En person räddades medan en annan fortfarande saknades. Deras namn släpptes inte omedelbart till den associerade pressen.

Kraftiga regn i natt har också orsakat en översvämning nära Kiripetch Mountain-området och översvämmat en by i södra Koh Chang.

Turister varnas för att inte gå i havet och småbåtar är förbjudna av relaterade marinbyråer att för närvarande ta sig till havet.

KÄLLA: NaewNa

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinterestBlädderblocktalk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

 

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.