Ung brittisk man faller till döds från hotell i Pattaya

Pattaya –

En ung brittisk man föll till sin död från ett hotell nära Jomtien Beach i eftermiddags (7 juni), rapporterade Pattaya Police.

Pattayas polis underrättades om händelsen på ett hotell nära Jomtien Beach runt klockan 1

Polis, räddningspersonal och räddningspersonal från The Pattaya News anlände till det åtta våningar höga hotellet för att hitta kroppen av den brittiske mannen, 20, på marken nära hotellet endast klädd i ett par boxare. (The Pattaya News undanhåller hans namn i avvaktan på meddelande om hans ambassad och hans familj. Hotellnamnet är undanhållet i avvaktan på ytterligare utredning enligt standardredaktionell policy.)

Pattaya-polisen berättade för reportrar att mannen bodde på hotellets femte våning. Polisen kontrollerar dock CCTV på hotellet för att se vilken nivå mannen föll ner från och den exakta dödsorsaken. Vi kommer att tillhandahålla ytterligare uppdateringar om den här historien när de kommer in.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTick ​​tackyoutubePinterestBlädderblocktalk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Sändning
Användarrecension
5 (3 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.