Koh Larn planerar att öppna igen för besökare från och med måndagen den 14 juni

Koh Larn, Chonburi –

Koh Larn planerar att öppna igen för besökare den 14 junith2021 efter mer än en månad av Covid-19-relaterade stängningar.

Koh Larn Covid-19 Volontärkommitté förra månaden hade beslutat att stänga ön för icke-invånare från och med den 5 majth till 20 maj.

https://thepattayanews.com/2021/05/03/koh-larns-local-committee-resolves-to-close-island-to-tourists-and-non-residents-due-to-covid-19/

Sedan meddelade Koh Larn den 18 maj 2021, på sina konton i sociala medier, att det lokala rådet som har auktoritet på ön röstade och beslutade att hålla ön stängd för icke-invånare fram till den 31 maj. Detta förlängdes sedan igen till den 13 juni.

https://thepattayanews.com/2021/05/19/koh-larn-to-remain-closed-to-non-residents-until-at-least-the-end-of-may/

Den här veckan meddelade den lokala Koh Larn-kommittén på sina konton i sociala medier att ön kommer att öppnas igen för besökare den 14 junith. I det ursprungliga tillkännagivandet stod det att detta skulle ske om inte provinsen gjorde några ändringar eller situationen förvärrades. Chonburi har beslutat att lossa på några andra restriktioner, vilket innebär att Koh Larn vid denna tidpunkt sannolikt kommer att fortsätta med att öppna ön för icke-invånare från och med måndagen den 14 juni.

Alla kommer att tillåtas gå in och lämna Koh Larn via Covid-19 mätningskontrollpunkter som inkluderar temperaturkontroller och användning av Mor Chana Thai incheckningsplattform för kontaktspårning.

Allmänna båttransporter kommer att fungera igen enligt normala tidtabeller.

Motorbåtar och turbåtar kommer att tillåtas att betjäna ön och fastlandet via checkpoints.

Andra aktiviteter kommer fortfarande att använda den nuvarande Chonburi-ordningen, vilket innebär att barer kommer att förbli stängda på ön och restauranger inte kan servera alkohol. Stränderna kommer dock att vara öppna för avkoppling och bad. Om några bekräftade fall av Covid-19 hittas på ön eller med tidslinjer relaterade till ön kommer Chonburi provinsens sjukdomskommitté och Koh Larn-kommittén att utvärdera situationen vid den tidpunkten.

Den lokala kommittén noterade att de kommer att slutföra reglerna baserat på den nuvarande Chonburi-ordningen före den 14 junith. En sista officiell order från ön som tillkännager återöppningen har fortfarande inte kommit fram som presstid, noterar TPN-media, men för närvarande verkar det som att ön planerar att gå vidare och öppna igen för allmänheten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinterestBlädderblocktalk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

 

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.