78-årig kund gör en polisanmälan om sin frisör för en dålig frisyr i Udon Thani

Udon Thani –

En 78-årig kund lämnade in ett polisklagomål till Bandungs ​​polisstation i Udon Thani i går, den 17 juni, och bad om en återbetalning på 60 baht efter att hans hår klippts ojämnt av en lokal frisör.

Den äldre mannen, vars namn endast angavs som "Wen Fa", anlände till polisstationen på eftermiddagen för att rasande göra en polisanmälan mot frisören som gav honom en misshaglig frisyr. Han ville också ha en återbetalning på 60 baht för hårklippningen och ytterligare 20 baht för energidrycker som han köpte i butiken, totalt 80 baht tillbaka. Han hävdade att frisören, som inte namngavs av Bandungs ​​polis, vägrade att erbjuda honom en återbetalning.

Överstelöjtnant Thaworn Saengchanda, ställföreträdande översergeant vid polisstationen i Ban Dung, som var i tjänst vid den tiden, gav istället klaganden komplimanger och sa att han inte borde lämna in några anmälningar eftersom han redan såg bra ut med en ny frisyr . Polisen betalade honom också frisyråterbäringen på 60 baht utan att ha inblandat frisören.

Kort efter förlikningen lugnade sig mannen sedan och lade ner sina klagomål mot frisören och lämnade polisstationen. Tjänstemän kunde inte låta bli att le åt situationen och kände sig glada över att de kunde lösa den, vilket visade att man aldrig riktigt vet vad som kan hända under en dag i thailändsk brottsbekämpning. Hela händelsen fotograferades och filmades av den associerade thailändska pressen som befann sig på polisstationen vid tidpunkten för händelsen.

Foto med tillstånd: Siamrath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, talk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
5 (4 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.