Dussintals krokodiler flyr från krokodilfarm under kraftigt regn och översvämningar i Trat

FOTO: posttoday

Trat –

Dussintals krokodiler rymde från en gård efter kraftigt regn och översvämningar i Trat idag (21 juni)st).

Regnet varade i tre timmar tidigt i morse i Klongyai-distriktet som orsakade en översvämning från bergskedjan Banthat till små byar i Klong Yai-området.

Dussintals krokodiler tog sig ut från en krokodilfarm genom att simma genom ett översvämmat dike nära området. Lokalbefolkningen såg några av dem gå runt på lokala vägar och byar innan de berättade för gårdsägaren Pirom Kannak.

Samtidigt underrättades räddningsarbetare om en skadad krokodil som hittades efter att ha blivit påkörd av en bil och fördes till en veterinär för medicinsk hjälp.

Minst tjugo av krokodilerna fångades och fördes tillbaka till gården vilket tog cirka tre timmar. 21 av dem är dock fortfarande på fri fot denna kväll och lokalbefolkningen ombads att vara medvetna om situationen medan sökandet fortsatte.

Pirom berättade för den lokala pressen, "Dessa krokodiler skulle skickas till en större gård i Bangkok-området men på grund av Covid-19-restriktioner har gården i Bangkok inte kommit för att hämta dem ännu, med hänvisning till nedläggningsåtgärder. ”

"Dessa krokodiler säljs för 10,000 20,000 baht till XNUMX XNUMX baht styck till den större gården i Bangkok och är mycket värdefulla för mig och min gård." Mr. Pirom uppgav.

Sökandet efter de försvunna krokodilerna kommer att fortsätta i kväll med professionella djurförare, enligt Pirom.

FOTO: posttoday

KÄLLA: Posta idag

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinterestBlädderblocktalk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Sändning
Användarrecension
4.5 (2 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.