Thailand 24/7-forum är ett perfekt val för dem som letar efter ett annonsfritt, Thailand-centrerat forum

Hallå där!

Trött på Facebook-grupper som inte är lätta att söka i, välmodererade eller fyllda med troll, falska konton, drama och inlägg utanför ämnet?

Trött på Thailand-forum som är igensatta med annonser, icke-relevanta ämnen, överivrig moderering och fokuserade på många andra länder och platser som inte är Thailand?

Letar du efter forum som fokuserar på Thailand överlag och inte bara på nattlivsbranschen med en vänlig och hjälpsam gemenskap för att svara på dina frågor, ge stöd och där de grundläggande reglerna är att behandla andra med respekt oavsett olika åsikter?

Thailand 24/7 är en nyare forumsajt som hoppas kunna lösa dessa problem ovan och andra genom att tillhandahålla en engagerande, öppen, ärlig gemenskap som ägnar sig åt att presentera Thailand på ett positivt sätt och hoppas kunna bygga en gemenskap av likasinnade individer.

Det är annonsfritt och gratis att använda och använda!

Vi skulle kunna skriva mycket mer om webbplatsen, men det är lättare att kolla upp den själv, engagera sig och hjälpa till att bygga en positiv gemenskap som ägnar sig åt att marknadsföra Thailand, svara på frågor för dem som behöver hjälp och mycket mer.

Kolla in forumet genom att klicka här.

Notera: Thailand 24/7 har ingen anknytning, ägande eller något annat som helst med Pattaya 24/7 eller liknande sociala grupper både nuvarande och tidigare, och är deras egen enhet.

Ovanstående är ett pressmeddelande från Thailand 24/7. Deras uttalanden och åsikter är deras egen.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/