Funktion: De största berättelserna i Pattaya från den senaste veckan - Pattaya verkar inte vakna, Taco Bell anländer, matsortimentet ökar och mycket mer...

Hej Pattaya News läsare och supportrar!

Följande är vårt veckoinslag där vi lyfter fram de bästa lokala berättelserna i vårt område, Pattaya och Chonburi, den senaste veckan. Antalet berättelser skiljer sig från vecka till vecka.

Dessa är utvalda och kurerade av vår redaktion och är designade för att våra läsare ska få en snabb "fångare" av viktiga berättelser som de kan ha missat. Vi publicerar många berättelser dagligen och det är lätt att tappa koll på viktiga händelser eller förändringar i vårt område. Vi gör nationella sammanfattningar i en separat artikel, detta är bara de bästa lokala berättelserna i vårt område och provins.

De är inte i någon speciell ordning av betydelse utan ungefär i publiceringsordning. Dessa är från söndagen den 4 juli 2021 till lördagen den 10 juli 2021. 

Låt oss komma igång och se vad de bästa lokala historierna var!

1. Pattaya går från staden som aldrig sover till staden som inte verkar vakna

Den här fotouppsatsen hade tusentals visningar och var en deprimerande blick för många på tillståndet i ett Pattaya som har sett sin bröd-och-smör-underhållnings- och gästfrihetsindustri i princip stängd i tre månader nu och växande, utan något slut i sikte.

Fototur: Pattaya går från staden som aldrig sover, till staden som inte kan vakna

2. Pattaya får sin första Taco Bell, öppnar för publik

Hittills verkar Taco Bell vara en succé sett till folkmassorna, även om du kanske vill bära en mask baserad på en del virala bilder på sociala medier.

Pattaya får äntligen sin första Taco Bell, som öppnar måndagen den 5 juli

3. Skateparken är redo att åka i Pattaya

Detta projekt slutfördes faktiskt i tid och kommer sannolikt att bli en framgång för många lokala skateboardfans som har sett en ökning i popularitet i Pattaya.

Ny skatepark under Bali Hai överfart certifierad av säkerhetsinspektionsteamet, redo för öppning snart

4. Pattayas borgmästare tar upp de växande matlinjerna i staden

När Covid-19-relaterade stängningar sträcker sig och håller tusentals arbetslösa med lite ekonomiskt stöd och stöd från centralregeringen, enligt dem, har borgmästaren tagit itu med de snabbt stigande linjerna som sträcker sig i hundratal i hela staden.

Pattayas borgmästare tilltalar virala bilder av massiva välgörenhetslinjer för matdonationer i staden på sociala medier

5. Kinesisk medborgare och fyra thailändare arresterade för att ha filmat vuxenfilmer i Pattaya

Tja, den här behöver inte mycket av en kommentar...

Kinesisk medborgare och fyra thailändare greps för att ha filmat vuxenfilmer i Pattaya

6. Nigerianska och thailändska medborgare greps i Pattaya för att ha begått en romantik bedrägeri online i Thailand, en nigeriansk man hoppade ur en fönster på tredje våningen för att försöka fly polisen

Just den här historien väckte mycket diskussion på sociala medier.

Nigerianska och thailändska medborgare greps i Pattaya för att ha begått en romantik bedrägeri online i Thailand, en nigeriansk man hoppade ut genom fönstret på tredje våningen för att försöka fly polisen

7. Pattayas borgmästare säger att staden fortfarande planerar att öppna för utländska vaccinerade turister i september

Det här tillkännagivandet har behandlats med mycket skepsis, men "öppen" betyder inte vidöppen som före covid ... det kan helt enkelt betyda att turister/besökare får komma in via en strukturerad typ av alternativ statlig karantän som tidigare där de kan koppla av på "förseglade" resorter eller på Koh Larn. Vi får se.

Pattayas borgmästare säger att staden fortfarande planerar att öppna för utländska vaccinerade turister senast den 1 september, och utvecklar slutliga planer

8. Tysk man ficktjuvar av en påstådd prostituerad i Pattaya

Den här berättelsen lyste upp våra kommentarsektioner, med många läsare "chockade" att det fanns prostituerade i Pattaya, och sa att tjänstemän tidigare har sagt att det inte fanns några.

Tysk man plockad i fickan av påstådd prostituerad i Pattaya över natten

Det var allt för denna vecka. Som alltid tackar vi er för ert stöd, läsning och hoppas att ni och er familj håller sig säkra!

Sändning
Användarrecension
1 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/