Thailand listades som det 102:a landet som paraderade under öppningsceremonin för OS i Tokyo på fredag

Thailand -

En grupp thailändska idrottare kommer att framstå som det 102:a landet att marschera i öppningsceremonin för Olympiska spelen i Tokyo 2020 den 23 juli, enligt japansk alfabetisk ordning.

Thana Chaiprasit, chef för de thailändska idrottarna, avslöjade för pressen att de flesta thailändska idrottare gradvis har anlänt och stannat i idrottarnas by. Totalt 61 idrottare och personal vistas i byn, exklusive segling och vindsurfare, som vistas i Enoshima Yacht Harbor i Kanagawa Prefecture, 60 kilometer från Tokyo.

Ungefär sex idrottare från varje land får delta i öppningsparaden, efter de förebyggande Covid-19-åtgärderna. Thailand är listat som det 102:a landet, enligt den japanska alfabetets rankning, efter Salomonöarna. Sydkorea blir det 103:e landet och värdlandet Japan kommer att marschera på sista plats.

Thana sa: "Jag har informerat våra idrottare om öppningsceremonin och skulle verkligen vilja att de skulle vara med så mycket som möjligt men det skulle vara upp till dem eftersom jag förstår situationen och många människor är fortfarande oroliga för säkerheten under coronavirusepidemin . Några av dem kanske vill ta lite ledigt för att göra sig redo för nästa dags tävling. Andra idrottare har valt att hoppa över paraden av oro för att drabbas av Covid-19 vilket skulle göra att de tas bort från tävlingen.”

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.