Försvunnen 89-årig mormor hittades avliden i skogen efter två dagars sökning i Chonburi, ingen misstanke om fulspel

Chonburi –

En 89-årig kvinnlig mormor som rapporterades försvunnen från ett hem i Chonburi förra veckan hittades senare död en kilometer bort i Bor Thong under den gångna helgen.

På torsdag, augusti 5th Bor Thong-polisen underrättades om att en 89-årig kvinnlig mormor, Chuan Udomdet, försvann från sitt hem i Bor Thong. Polisen har fortsatt sökandet efter henne i närområdet i nästan tre dagar. Kvinnan är en mormor och äldre i hennes samhälle och var väl respekterad, enligt Bor Thong-polisen.

Bor Thong-polisen rapporterade i går (8 augusti) att Mrs. Chaun hittades död i ett gräsbevuxet, avlägset skogsområde en kilometer från sitt hem av en sökgrupp. Ett guldhalsband som kostar cirka 27,000 24 baht som tillhör henne och som hon aldrig tog bort hittades kvar på hennes kropp. Polisen trodde att hon dog minst XNUMX timmar innan hennes kropp hittades. Familjemedlemmar till Mrs. Chaun trodde att hennes ursprungliga avsikt var att gå på promenad men att hon hade blivit förvirrad, desorienterad och vilsen. Familjemedlemmar klargjorde inte om Mrs. Chaun hade några medicinska tillstånd som kunde ha bidragit till situationen.

Bor Thong-polisen tror i detta skede att kvinnan hade blivit vilsen och förvirrad och hade avlidit på grund av eventuella medicinska tillstånd och brist på mat och vatten. De tror inte att felspel var inblandat.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.