Pattaya pizzaoperatör stödjer områdets medicinska arbetare med gratis pizza under kampen mot Covid-19

Pattaya –

En pizzaoperatör från Pattaya gav nyligen 150 uppsättningar mat till medicinsk personal i Pattaya och sade att han ville visa sitt stöd till medicinsk personal som hjälper till att bekämpa Covid-19 lokalt.

Mr. Eakkachai Mahamat, 34, ägaren till "Big Daddy's Pizza" gav 50 set pizza till Pattaya City Hospital som togs emot av Pattayas borgmästare Sonthaya Khunploem, 50 set till Banglamung Hospital och 50 set till Sawang Boriboon Thammasatan Foundation tidigare i veckan.

Du kan se en video av utdelningen här:

Mr. Eakkachai berättade för The Pattaya News, "Jag äger och driver en hemlagad pizzaleveranstjänst och restaurang nära Soi Samakketam-templet i Nongprue."

"Jag ville att sjukvårdspersonal och akutpersonal skulle få ren och hälsosam mat eftersom de arbetar hårt för att ta hand om Covid -19-patienter," sa Eakkachai.

Pattaya förblir en "maximal kontrollzon" för närvarande i Thailand, vilket innebär strikta Covid-19-relaterade åtgärder som stängning av alla "icke-nödvändiga" företag utom stormarknader och apotek, ett obligatoriskt utegångsförbud över natten och till och med stängning av stränder, pooler, och parker. Det finns inga omedelbara tecken på att de strikta åtgärder som snart kommer att hävas som har satt många människor utan arbete. Chonburi-provinsen fortsätter att rapportera över 1,000 19 Covid-19-fall om dagen, även om de allra flesta är asymtomatiska. Dessutom rullar ett pågående vaccinationsprogram för att bekämpa Covid-XNUMX ut.

 

Sändning
Användarrecension
4.5 (2 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.