Chonburis guvernör beordrar fler Covid-19-relaterade tillfälliga riktade stängningar: företag, arbetsläger och byggarbetsplatser

Chonburis guvernör, Phakkhrathon Thianchai, har meddelat idag (20 augusti)th) den tillfälliga stängningen av ett företag i Ban Bueng, ett byggläger och byggarbetsplatser i Banglamung och Sattahip.

Beställningen publicerades av Chonburis PR-kontor i går kväll. Beställningarna avslutar: "Många bekräftade fall av Covid -19 hittades på företag, arbetarläger och byggarbetsplatser i Banglamung, Ban Bueng och Sattahip.

"För att kontrollera spridningen av viruset har Chonburis kommitté för smittsamma sjukdomar beordrat följande tillfälliga stängningar av platserna nedan."

"1. OTR Wheel (Thailand) Co., Ltd i Nong Bon Dang, Ban Bueng från 13 augusti till 9 september."

"2. Ett arbetarläger i Riviera Ocean Drive Property Development Co., Ltd. på Jomtien Second Road i Nongprue från 21 augusti till 17 september.”

"2.1 Byggarbetsplatsen för The Riviera Ocean Drive Property Development Co., Ltd. på Jomtien Second Road i Nongprue."

“2.2 Byggarbetsplats Project Yon Motorway Frontage Road i Nongprue.

“2.3 Byggarbetsplats för Riviera Monaco i Na Jomtien, Sattahip.”

"Alla nödvändiga skäl för att gå in eller ut måste ha tillstånd från en Chonburi folkhälsotjänsteman. Ägare och operatörer måste strikt följa orderna."

Beställningarna, på thailändska, finns nedan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.