Från redaktionens skrivbord: Vad hände med våra dagliga Chonburi Covid-19 tidslinjer?

 

  Hej där ute till Pattaya News Readers.

  Vi ville ta en stund för att ta upp en populär fråga som har dykt upp dagligen genom våra olika kontaktkanaler. Vi tog upp denna fråga på sociala medier tidigare men skrev inte direkt en artikel om den. Eftersom många av våra läsare inte använder Facebook, Twitter eller andra verktyg för sociala medier ville vi säkerställa att vi riktade detta till hela vår community direkt.

Under de senaste månaderna har vi översatt dagliga tidslinjer för Chonburi kring Covid-19, som visar var de som testade positivt hade arbetat, besökt eller bott.

Dessa släpptes av Chonburi Department of Public Health/Sjukdomskontroll och delades av Chonburis Public Relations-team dagligen. Dessa släpptes endast på det thailändska språket och vårt eget team översatte dem till engelska varje dag.

De var ganska populära bland våra läsare och pålästa dagligen.

Tyvärr, för ungefär en vecka sedan, avbröt Chonburi abrupt tidslinjerna. De har inte heller släppt officiella uttalanden om varför eller har svarat på förfrågningar från vårt team angående orsaken. Det verkar som om de fattade ett internt beslut att avbryta tidslinjerna och var på sin sida, inte vår egen. Om de kommer tillbaka kommer vi att fortsätta att översätta dem (och andra viktiga dokument) för våra uppskattade läsare.

Vi hoppas att du, och de du älskar, är säkra under denna svåra tid.

Adam och hela TPN-teamet.

Sändning
Användarrecension
4.6 (10 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/