Ytterligare två miljoner skott av Sinopharm-vaccin anländer till Thailand, redo att distribueras offentligt på fredag

FOTO: Chulabhorn Hospital

Nationella -

Det åttonde partiet av Sinopharms Covid-19-vacciner har anlänt till Thailand och är redo att distribueras över hela landet denna fredag, bekräftade tjänstemän på Chulabhorn Hospital idag, den 5 september.

Chulabhorn Hospital avslöjade online att ytterligare två miljoner doser har anlänt till Suvarnabhumi flygplats, vilket markerar ett ackumulerat antal av 11 miljoner Sinopharm-doser som redan anlände till Thailand från 20 juni till 5 september.

"Vaccinerna kommer att distribueras till organisationer, juridiska personer och sjukhus som har ansökt om Sinopharms tilldelning som specificerats av Chulabhorn Royal Academy. De kommer gradvis att levereras till allmänheten från den 10 september och framåt”, uppgav sjukhuset.

FOTO: Chulabhorn Hospital

Vissa av vaccinerna kommer också att distribueras i Pattaya som en del av Sinopharm-vaccinkampanjen på flera platser, som redan har startat över hela staden i början av september. Detta förväntas bli en andra lott av privatinköpta vacciner för området.

Pattayas borgmästare Sonthaya Khunploem avslöjade förra veckan att 60,000 30,000 doser Sinopharm redan finns tillgängliga för den första planerade inokuleringen. Det förväntas att Pattaya kommer att ha XNUMX XNUMX personer vaccinerade med Sinopharm-vaccinet under de kommande fyra veckorna, särskilt äldre och utsatta.

Mer information finns i artikeln nedan:

Mass Sinopharm-vaccinationskampanj startade i Pattaya och Chonburi-området, målet är 70 % vaccinerade i slutet av oktober

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook,

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.