Sinopharm Covid-19-vaccin ska övervägas för injektioner på barn över 3 år, avslöjar thailändska FDA

Nationella -

Representanter för Sinopharm-tillverkaren i Thailand föreslår tillstånd att distribuera vaccinet för barn över 3 år, rapporterade Food and Drug Administration (FDA) idag, den 8 september.

Dr. Paisarn Dunkum, ställföreträdande generalsekreterare för FDA, avslöjade att Biogenie Tech Co., Ltd., en auktoriserad distributör av Sinopharm i Thailand, har begärt tillstånd att utöka den legitima åldersgruppen för användning av Sinopharm, ursprungligen från över 18 år gammal till över 3 år gammal.

FDA-kommittén överväger nu vaccinets säkerhet och effekt och kommer att meddela övervägandet så snabbt som möjligt inom 30 dagar, enligt den biträdande generalsekreteraren.

Pattaya News/TPN-media noterade att det för närvarande finns två vacciner som är tillåtna i Thailand för personer över 12 år som är Pfizer och Moderna. Sinopharm var det första märket som har föreslagits för injektion hos barn över 3 år.

Förhoppningen är att om detta godkändes skulle det vara ett säkert sätt för barn att återvända till skolan i Thailand.

Samtidigt har Chulabhorn Royal Academy idag, den 8 september 2021, öppnat ansökningar för utbildningsinstitutioner att begära Sinopharm Covid-19-vacciner för sina studenter utan avgifter, tillgängliga för totalt 50,000 XNUMX studenter.

Kampanjen är att potentiellt bygga immunitet bland studenter innan den nya terminen börjar. Schemat för injektionerna i registrerade skolor kommer att tillkännages från och med den 20 september.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook,

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.