Åskskurar och isolerade kraftiga regnprognos över hela Thailand på grund av den kraftiga tropiska stormen "Conson", varnar thailändska meteorologiska avdelningen idag

Nationella -

Den thailändska meteorologiska avdelningen (TMD) har idag, den 10 september, varnat för en svår tropisk storm "Conson" som för närvarande ligger över det övre Sydkinesiska havet kommer sannolikt att orsaka åskskurar och isolerade kraftiga regn över hela Thailand.

Klockan 4.00 var den svåra tropiska stormen "Conson" centrerad på latitud 15.8 grader nordlig och longitud 113.3 grader öst, med maximala ihållande vindar på cirka 95 kilometer i timmen. Stormen rörde sig västerut omkring 20 kilometer i timmen.

Den förväntas intensifieras och röra sig nära övre Vietnams kust söndagen den 13 september. Åska kvarstår över Thailand med enstaka kraftiga regn. Människor bör akta sig för svåra förhållanden och hålla ögonen öppna för väderuppdateringar.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook,

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Sändning
Användarrecension
5 (2 röster)
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.