Lastbil fastnar i sanden på Pattaya Beach, föraren trodde att det var lagligt att köra på stranden

Pattaya –

En pickup fastnade i sanden på Pattaya Beach i eftermiddags efter att föraren utanför staden trodde att det var lagligt att köra fordon direkt på sanden (10 septemberth).

Den svarta pickupen fastnade på North Pattaya Beach klockan 5:30

Pattayas livräddare och lokala turister försökte hjälpa till att trycka upp pickupen från sanden men misslyckades, eftersom ansträngningarna bara gjorde att lastbilen blev inbäddad djupare, inte långt från stranden.

Pattayas polis anlände och kallade en bärgningsbil till platsen. Med hjälp av bärgningsbilschauffören drogs fordonet så småningom tillbaka till Pattaya Beach Road.

Lastbilschauffören, herr Bandit Wisaphon, 34, som inte är från Chonburi-området, sa till The Pattaya News, "Detta var första gången vi besökte Pattaya Beach igen efter en mycket lång tid, långt före Covid-19."

"Jag såg spår av hjul på stranden när jag var på Pattaya Beach Road och såg inga skyltar som varnade mig att inte köra på sanden så jag trodde att det var lagligt att köra på stranden och titta närmare på havet när jag var i min lastbil. Jag fick senare reda på att spåren tillhörde terränghjulingar som livräddarna använder och anläggningsutrustning som utför en ombyggnad och att det inte är avsett för vanliga fordon att köra på stranden. Tyvärr fastnade jag, som tur var hjälpte alla mig att få loss min lastbil. Jag lärde mig min läxa idag." avslutade Bandit.

Pattayapolisen avböjde att åtala mannen och flera åskådare verkade tycka att situationen var ganska komisk.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Sändning
Användarrecension
2.33 (3 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.