Andrew J. Wood valdes till president i Skål Asien

Följande är ett pressmeddelande från Skal Asia.

BANGKOKÂ 10 september 2021: Med det framgångsrika slutförandet av Skål International Asias 50:e årliga generalförsamling för det asiatiska området valdes Andrew J Wood till president 2021-2023 vid det virtuella mötet.

Före valet var Wood, allmänt ansedd som en av regionens mest synliga skulllagor, Skål Asiens vicepresident (sydöstra). Som Skålmedlem sedan 29 år valdes han först in i Asiens styrelse 2005. Wood, som skulle slutföra sin andra mandatperiod som president för Thailands äldsta klubb – Bangkok, kommer att lämna över tyglarna till James Thurlby, Bangkok†€™s nya tillträdande president.

Skål Asia har 2529 medlemmar i 39 klubbar, 28 grupperade i 5 nationella kommittéer, och 11 anslutna klubbar, Skål Asian Area (SAA) är det mest mångsidiga området i Skålvärlden. Det asiatiska området sträcker sig från Guam i Stilla havet över mer än 10,000 15 km till Mauritius i Indiska oceanen med klubbar i XNUMX fascinerande länder däremellan. Asian Area står för nästan tjugo procent av alla Skål Internationals globala medlemmar.

†Till alla mina Asia Skalleagues säger jag att jag, precis som många presidenter före mig, är ödmjuk inför uppgiften framför oss, tacksam för det förtroende ni har skänkt.

"Jag är för alltid medveten om de 15 länder som vi tjänar under Skål Asien och behovet av att arbeta tillsammans för att bygga starka vänskapsband på solida grunder", sa den nyvalde president Wood.

†SkÃ¥llegor överallt har varit trogna våra förfäders ideal om lycka och vänskap. Så har det varit och så måste det vara med vår nya generation av Skålegor.

†Att bygga broar, empati och medkänsla ska vara min prioritet. Efter pandemin, när tiden är mogen, måste vi resa oss upp, gå ut och öppna armarna och låta ljuset strömma in i våra liv ännu en gång”, sa president Wood.

Wood uppmuntrade också sina medlemmar att se på framtiden med förnyad optimism, "Våra ekonomier kan vara kraftigt försvagade som en konsekvens av stängda gränser. Ingen kan underskatta den globala skadan på vår industri. Det har dock gett oss en sällsynt möjlighet att trycka på återställningsknappen, att ångra tidigare fel och göra dem rätta.

Han tillade, †En ny värld av resor och turism väntar. En ny värld som är hungrig på att resa, som är mer fridfull, mer hållbar och för Skål Asien säkerligen större, vänligare och mer hoppfull.â€

Utan några kongresser i Skålvärlden sedan pandemins början för 2 år sedan, sa Wood att han är glad över att planerna redan är långt framskridna för Skål Asian Area Congress i juni 2022 då Thailand kommer att stå värd för den hållbart inspirerade # ÅterupptäckThailand Asian Area Congress som förväntas locka 300 delegater för konferensen på fyra dagar (4 nätter).

Skål Asia-presidenten avslutade med att säga: "Utmaningarna vi står inför idag för en ny värld som reser imorgon är verkliga. De är seriösa och de är många. Jag bekänner inte att det kommer att vara enkelt eller snabbt, men de kommer att mötas. Morgondagen har kommit.â€

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/