Fyra miljoner doser av Sinopharm Covid-19-vacciner anländer till Thailand

FOTO: Chulabhorn Royal Academy

Nationella -

Ett antal av 4 miljoner doser av Sinopharm Covid-19-vacciner har anlänt till Thailand i går morse, den 12 september, rapporterade Chulabhorn Royal Academy online.

Detta är det nionde partiet av Kinas Sinopharm-vacciner som distribueras i landet, vilket markerar ett ackumulerat antal på 15 miljoner doser av vaccinet sedan den första tilldelningen den 20 juni.

Enligt planen kommer vaccinerna gradvis att levereras distribuerade till organisationer, juridiska personer och sjukhus som har ansökt om den tredje fasen av Sinopharms tilldelning som specificerats av Chulabhorn Royal Academy. Några av dessa kommer sannolikt att gå till Chonburi, noterar TPN-media. Detta beror på att Chonburi, närmare bestämt Pattaya, privat har köpt tusentals doser av vaccinet för att påskynda sitt eget vaccinationsprogram, och du kan läsa mer genom att klicka här.

FOTO: Chulabhorn Royal Academy

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook,

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

 

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.