Thai Department of Public Health avslöjar resultat av vad folk vill öppna mest i Thailand

Thailand-

  Det thailändska folkhälsodepartementet avslöjade resultaten av en stor undersökning som de uppgav att de tog under den senaste månaden i 29 mörkröda zoner i Thailand idag, som frågade allmänheten vad de ville öppna mest i landet eller för att underlättas i termer av av Covid-19-restriktioner.

Resultaten kan överraska vissa TPN-läsare. Vi noterar att en del av den här undersökningen gjordes före den senaste lättnaden i början av september, så vid den tidpunkten var middag på restauranger och gallerior stängda, tillsammans med några andra ställen.

Enligt Dr: Suwanchai Yingcharoenchai, generaldirektören för Folkhälsodepartementet, är det här resultaten av undersökningen nedan när det gäller de tre bästa platserna som folk vill se öppna och avslappnade. Noterbart, han sa inte specifikt hur många personer som tillfrågades, bara att de representerade en mångfald av befolkningen över hela landet.

  Vad vill du se öppna/förenklade MEST i Thailand?

  1. OFFENTLIGA SKOLOR för personligt lärande och undervisning - 25.8 % hade flest röster.

  2. Restauranger med full kapacitet och äta på 20.5 %

  3. Gallerior för shopping-6.3 %

TPN-media noterar att barer och nattliv inte ens inkluderade resultaten, enligt Folkhälsodepartementet, nu stängt sedan april. Köpcentra och restauranger har sedan dess varit avslappnade sedan undersökningen, men offentliga skolor förblir stängda. Den thailändska regeringen har dock en plan att öppna dem i november, även om det inte är utan kontroverser som du kommer att se genom att läsa här.

Dessutom, enligt Dr Suwanchai, stödjer 60.3 % av allmänheten all personal OCH kunder som vaccineras för att använda högriskplatser. För närvarande är dock detta förslag bara det och har ännu inte gjorts obligatoriskt.

Sändning
Användarrecension
3.4 (5 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/