Försvunnen österrikisk expat, General Manager för en resort på Phi Phi Island, hittades död

FOTO: Krabi News

Koh Phi Phi, Ao Nang, Krabi –

En österrikisk chef för en resort på Phi Phi Island i Ao Nang Sub-distriktet som hade försvunnit totalt i fyra dagar hittades död i går eftermiddag (15 september).

Sökandet efter den 56-årige österrikiska ex-paten, Florian Hallermann, generaldirektören för en resort i Moo 8 Baan Laem Tong på Phi Phi Island, inleddes när han senast sågs under den gångna helgen.

Han sågs senast den 11 september. Kameraövervakningsfilmer från resorten visar att han senast sågs gå längs en strand med en ryggsäck när han var ledig. Mer än 50 lokalbefolkningen, myndigheter och hotellpersonal samlades för att söka efter honom under de senaste dagarna.

Klockan 5:30 idag (15 september) hittade ett sökteam hans kropp. Han hittades död mellan flera stenar i en skog som ligger cirka 200 meter från en lokal väg i Moo 8 Baan Laem Tong, Ao Nang.

Polisen uppgav att han dog minst tre dagar innan hans kropp återfanns. Polisen har spekulerat i att han kan ha halkat från en sten, spruckit huvudet, fått allvarliga skador och avlidit under vandring i skogen.

Dock genomförs en obduktion för att hitta hans dödsorsak. Polisen nämnde också att de kommer att genomföra ett Covid-19-test på offret som en fråga om standardproceduren.

Herr Hallermann hade enligt uppgift bott på ön i decennier och var välkänd lokalt. Han dök ofta upp på reklam för sitt hotell och var ett mycket igenkännligt ansikte för invånarna. Polis på toppnivå har begärt att varje resurs används för att fastställa dödsorsaken till Mr Hallermann, och lovar en transparent utredning och medvetenhet om Mr Hallermanns goda rykte på ön.

FOTO: Krabi News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Sändning
Användarrecension
2.25 (4 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.