Påstås vara berusad kinesisk förare med 7-årig pojke fly skador i Banglamung bilolycka under utegångsförbud

Banglamung –

En påstådd berusad kinesisk förare och hans 7-årige son har klarat sig från skador efter att deras SUV kolliderade med en pickup i Banglamung under utegångsförbudet måndag kväll (4 oktober).

Polisen i Nongprue underrättades om olyckan vid 11:00-tiden vid Thungklom Tanman-korsningen i Nongprue.

De och The Pattaya News kom till platsen för att hitta den skadade SUV:n och pickupen mitt i Thungklom Tanman-korsningen. Ingen av de inblandade skadades vid olyckan.

Pickupföraren, Mr. Worapot Weerapan, 37, sa till Nongprue-polisen: "SUV-föraren kraschade in i min pickup och försökte fly efteråt."

– Jag lyckades stoppa honom på platsen och ringde polisen. Den andra föraren, som är utlänning, luktade starkt av alkohol. Han hade en ung sjuårig pojke med sig som var skakad och grät på grund av olyckan.” Worapot uppgav.

SUV-föraren, en 48-årig kinesisk medborgare vars namn undanhölls av polisen i väntan på ytterligare utredning, fördes till Nongprues polisstation för ett alkoholtest och en intervju angående händelsen. Den kinesiske mannen släppte inget uttalande till pressen och ville inte svara på frågor, enligt de på platsen. Det var inte känt om någon av förarna hade tillstånd att vara ute under utegångsförbudet, som på grund av Covid-19 för närvarande är från 10:00 till 4:00 på natten tills vidare.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Sändning
Användarrecension
2 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.