Novo Nordisk Thailand uppnår certifieringen för bästa arbetsplats för andra året i rad

Följande är ett pressmeddelande från Novo Nordisk Thailand. Deras tankar och åsikter är deras egna.

BANGKOK–(BUSINESS WIRE)–okt. 04, 2021

Novo Nordisk Thailand, ett dotterbolag till det globala hälsovårdsföretaget med mer än 95 år av innovation och ledarskap inom diabetesvård, har erkänts som ett av de bästa företagen att arbeta i Thailand både 2020 och 2021.

Företaget erbjuder en prisbelönt kultur, framstegsmöjligheter, karriärträning och utveckling, mentorskap på hög nivå, mentala och fysiska välbefinnande initiativ, miljömässiga och sociala initiativ och konkurrenskraftiga fördelar som resulterar i dess erkännande bland de favoritarbetsgivarna i Thailand. Enligt företagets resultat sa 99 % av de anställda att det är en fantastisk arbetsplats jämfört med 82 % i en typisk thailändsk organisation.

”Novo Nordisk Thailand prioriterar alla anställda och deras familjer under denna pågående pandemi med tydlig kommunikation när det gäller hälsa, säkerhet och miljö. Engagemang i rätt tid när du arbetar hemifrån organiseras på ett livligt sätt. Fokus på medarbetarnas välbefinnande är mycket lovvärt och uppskattat under denna period. Lagandan misslyckas aldrig med att se till att alla hinder hanteras tillsammans i enlighet därmed och firande av framgångar under hela året” sa en av Novo Nordisk Thailand-anställda som intervjuades.

"Vi är hedrade att vara bland de bästa företagen att arbeta för i Thailand under två år i rad," sa John Dawber, Novo Nordisks generaldirektör för Thailand. "Jag är verkligen ödmjuk över resultaten, med tanke på att vi är den bästa platsen att arbeta i Thailand under två år i rad, särskilt under covid-2-pandemin. Vi arbetar hårt, samtidigt som vi tar ett systematiskt tillvägagångssätt för att agera på feedback för att säkerställa att miljön vi tillhandahåller är en där alla våra medarbetare kan njuta, känna sig trygga, inkluderade och vara framgångsrika. Även under arbete hemifrån uppmärksammar vi våra teams individuella förutsättningar och skapar den arbetsmiljö som är bäst för våra medarbetare i svåra situationer.”

“Feedbacken från förra årets Best Place To Work-pris användes för att ytterligare förbättra, för att möta våra anställdas behov. Vi är särskilt glada över att vi kunde förbättra alla poäng över undersökningens åtta dimensioner, jämfört med 8. Nyckeln till vårt företags framgång är våra anställda. Vi tackar dem för deras enorma bidrag till vår företagskultur, för deras förtroende för vårt uppdrag och deras ärliga feedback.” sa Vera Bakirova, HR-direktör för Novo Nordisk Thailand.

"Trots de svårigheter som pandemin medfört har Novo Nordisk Thailand inte bara kunnat leverera enastående affärsresultat och ge positiva bidrag till samhället och miljön, de tjänar såväl sina anställdas förtroende att de kan fortsätta vara en av de bästa arbetsplatserna i Thailand."

OM PROGRAMMET BÄSTA ARBETSPLATSER

Best Places To Work är ett globalt certifieringsprogram som erkänner ledande arbetsplatser i många länder runt om i världen. Vår egenutvärdering analyserar ett företags attraktionskraft genom en tvåstegsprocess med fokus på 8 arbetsplatsfaktorer inklusive kultur, ledarskap, möjligheter till tillväxt och människors praxis. Förutom medarbetarnöjdhetsundersökningen genomför vi en HR-bedömning med fokus på HR-praxis som implementerats i organisationen mot vår ramstandard för personal som har visat sig leverera marknadsledande intäkter och ökad innovation.

För mer information, besök www.bestplacestoworkfor.org

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/