"Sizzler" når full fart på den "växtbaserade" marknaden och serverar nya menyer för både middag och leverans

Bangkok–

Sizzler når full fart på marknaden "Plant-Based Food" och serverar nya skapelser som deras vanliga menyer för både middag och leverans, särskilt för vegetarianer, vegan och flexitarianer eller till och med vanliga matgäster till ett genomsnittspris av 99- 399 baht.

Sizzlers mål för 2022 är att öka sina intäkter med 30 % genom växtbaserade menyer för att stödja tillväxten av den växtbaserade marknaden i Thailand 2024 som förväntas nå värdet av 4.5 miljarder baht. Samtidigt har Sizzler lanserat 2 nya växtbaserade menyer – †OmniMeat Laab Tod med Sticky Rice†och â€Beyond Steak with Guacamole & Salsa†. Dessa är tillgängliga för alla att uppleva den underbara smaken på Sizzler för både middag och leverans på alla 30 filialer från och med idag.

            Mr.EN Kreetakorn Siriatha, General Manager för SLRT Limited Company; ett dotterbolag till The Minor Food Group Plc.; en restaurangoperatör under varumärket Sizzler, säger att hälsosam mat under åren har varit en iögonfallande trend globalt, särskilt under Covid-19-pandemin, en uppenbar trigger som lockar människor att ändra sina matvanor. Fler människor är nu medvetna om vikten av deras hälsa och mat urval.

 Växtbaserad mat har nu blivit ett populärt utvalt matval. Detta kan ses genom tillväxten av den globala planbaserade marknaden 2020 med ett värde av cirka 4.3 miljarder US-dollar och förutspås nå ett värde av cirka 8.3 miljarder US-dollar 2025 (källa: Plant-Based Meat Market Outlook 2025 ). Medan den växtbaserade livsmedelsmarknaden i Thailand under de senaste 2-3 åren har vuxit kontinuerligt med det växtbaserade marknadsvärdet på cirka 2.8 miljarder baht 2019 och det förväntas nå 4.5 miljarder baht eller med en genomsnittlig tillväxt på 10 % per år 2024 (avser: Krungthai COMPASS).

Sizzler, som en ledare inom restaurangbranschen som serverar växtbaserade menyer sedan slutet av 2019, har lagt till dessa menyer till sina vanliga menyer som nya val för vegetarian, vegan och flexitarian eller till och med vanliga matgäster som ger enklare tillgång och fler urval av växtbaserade rätter året runt till ett genomsnittspris på 99-399 baht. Varje rätt kommer också att levereras med en förstklassig salladsbar, Sizzlers unika middagsegenskap, och kommer att finnas tillgänglig för både middag och leverans för att markera att vara ledaren för innovatörer av hälsosam mat såväl som miljömedvetenhet. Sizzlers mål 2022 är att öka sina intäkter med 30 % genom växtbaserade menyer.

            Fru.EN Nongchanok Stananonth, biträdande vicepresident för marknadsföringsgruppen för SLRT Limited Company; ett dotterbolag till The Minor Food Group Plc.; en restaurangoperatör under varumärket Sizzler, nämner det Sizzler samarbetar med Asiens ledande växtbaserade livsmedelsproducenter, "Beyond Meat" och "Green Monday", importerar förstklassiga ingredienser för att skapa 2 nya menyer som är 100 % växtbaserade med en raffinerad matlagningsprocess av Sizzlers experter som skapar en enastående smak, inklusive:

  • â € œOmniMeat Laab Tod med Sticky Rice†– en skapelse av stekt Laab från växtbaserat protein, en äkta thailändsk mat med en äkta smak av I-San, äter tillsammans med varmt ångat klibbigt ris. Rätten passar bra till en hälsosam livsstil för alla som vill fylla sin tomma mage med en naturlig proteinkälla som fortfarande bevarar den ursprungliga smakligheten till priset av 299 baht. Dessutom är OmniMeat Laab Tod också tillgänglig som förrätt för endast 99 baht, samt avhämtning för leverans vart du vill.
  • â € œBeyond Steak med Guacamole & Salsa†– nygrillad köttfri biff serverad med en blandning av rödbetor och apelsinjuice som ger en balanserad sötsyrlig smak, toppad med färsk guacamole och salsa samt friend taro för att lägga till en extra krispig konsistens till rätten som mexikansk matälskare inte får missa, bara för 399 baht.  

Båda menyerna "OmniMeat Laab Tod med Sticky Rice" och "Beyond Steak med Guacamole & Salsa" är redo att serveras för friska älskare för att uppleva den underbara smaken som inte bara är bra för hälsan och hjärtat, utan också för miljön, på Sizzler för både middag och leverans på alla 30 filialer från och med idag. För mer information, vänligen kontakta Sizzler Public Relations Department på tel: 02-365-6934 eller besök Facebooks fansida: www.facebook.com/SizzlerThai eller webbplats: www.sizzler.co.th

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/