British Council lanserar ‘Study UK Alumni Awards 2021-22’ för att fira brittiska alumnprestationer

Bangkok 14 oktober 2021 – British Council är glada över att tillkännage det åttonde året av sitt program ‘Study UK Alumni Awards’ för att fira brittiska alumner över hela världens enastående prestationer.

Pristagarna och finalisterna är ledare inom sina områden som har använt sin erfarenhet av att studera vid ett brittiskt universitet för att ge ett positivt bidrag till sina samhällen, industrier och länder. Årets priskategorier inkluderar vetenskap och hållbarhet, affärer och innovation, kreativitet och kultur samt socialt agerande. Den framgångsrika kandidaten kommer att få en professionell utvecklingsfond på 45,000 2021 THB, möjligheten att bygga professionella nätverk och affärsförbindelser och ett exklusivt möte med den brittiska ambassadören i Thailand och chefen för British Council Thailand. Alla kvalificerade sökande kommer också att presenteras för de globala UK Alumni Awards 22-XNUMX.

Utlysningen av ansökningar stänger den 29 oktober 2021. För fullständig information, besök vår webbplats www.britishcouncil.or.th och vår Facebook-fansida ‘British Council Thailand’.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/