Tre personer skadades efter att sedanförare körde in i vägbommar i Banglamung

Banglamung –

Tre personer har ådragit sig skador efter att en sedanförare körde in i vägbommar på motorväg 7 i Nongprue. Trafiken backades många kilometer i går till följd av olyckan (18 oktoberth).

Räddningspersonal underrättades om olyckan klockan 5 på motorväg 30 avsnitt 7 i Nongprue.

De första insatsteamen, Nongprue-polisen och The Pattaya News-teamet anlände till olycksplatsen för att hitta en skadad sedan och pickupen. Tre personer i sedanen fick skador. Alla tre fördes till ett lokalt sjukhus för medicinsk hjälp. Trafiken backades många kilometer till följd av olyckan. Namnen på de skadade hölls undan av polisen i Nongprue i avvaktan på en ytterligare utredning av omständigheterna bakom olyckan.

Lastbilschauffören, vars namn inte lämnades till pressen och inte skadades, sa till räddningstjänsten och polisen: "Sedanföraren körde i hög hastighet innan han krockade in i vägbommar och min pickup. De tappade kontrollen och var hänsynslösa med sin fortkörning.”

Polisen i Nongprue fortsätter dock sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder och ansvar.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.