Banyan Tree Krabi firar första årsdagen med specialerbjudande

KRABI, Thailand (20 oktober 2021) — Banyan Trees nyaste lyxresort i Thailand, Banyan Tree Krabi, firar sitt ettårsjubileum denna månad med ett kampanjerbjudande om rabatterade priser på villor och sviter, såväl som en mängd andra förmåner.

För bokningar före 31 oktober – men gäller vistelser på hotellet när som helst fram till 28 februari 2022 – kommer gästerna att kvalificera sig för 20 % besparingar på vilken restaurang som helst på plats, 20 % rabatt på spabehandlingar och erbjudandet om antingen en gratis halva -dagars båttur till den obebodda ön Koh Kong eller en kupong på 1,000 XNUMX baht, som kan lösas in på alla hotellbutiker.

Beläget vid den lugna Tubkaek Beach, 45 minuters bilresa från Krabis internationella flygplats, flankeras den nya semesterorten av natur - den ligger i ett grönskande skogslandskap samtidigt som den vetter mot Than Bok Khorani National Marine Park och dess berömda höga kalkstensklippor, som sticker ut från Andamansjön, en av Thailands mest ikoniska och idylliska vykortsbilder.

Banyan Tree Krabi har 72 sviter och villor, som var och en har sin egen privata infinitypool och jetpool. Faciliteterna på hotellet inkluderar två restauranger, en strandbar, en barnklubb, ett fitnesscenter, ett mötescenter, ett förhöjt utomhusbröllopsdäck och i linje med Banyan Trees globala välbefinnande - ett spa med regnskogstema.

För bokningar och mer information, gå till: https://www.banyantree.com/en/thailand/krabi/offers/thai-resident-offer

 

Om Banyan Tree Hotels & Resorts

Banyan Tree Hotels & Resorts är en ledande internationell operatör och utvecklare av premiumresorter, hotell, bostäder och spa, med en samling prisbelönta varumärken. Banyan Tree erbjuder en fristad för att föryngra sinne, kropp och själ på imponerande platser runt om i världen. Återupptäck romantiken med resor när du reser till ikoniska destinationer där autentiska, minnesvärda upplevelser väntar. Angsana tar äventyret tillbaka till resor oavsett din ålder eller anledning att besöka. Angsana kombinerar lokal chic och en livlig rolig atmosfär, och erbjuder fantastiska destinationslekplatser över hela världen. Cassia är ett djärvt nytt förslag inom sektorn för längre vistelser, som erbjuder eleganta, banbrytande hotellbostäder för semester och affärsresor. Det erbjuder ett otroligt val för familjer, vänner och par. Dhawa är ett avslappnat och modernt hotell med full service som kombinerar fantasifull design, absolut komfort och sömlös teknologi till en upplevelse för en enda vistelse. Det sammanställer en uppsjö av val för att uppnå en verkligt anpassad vistelse.

Hittills förvaltar och / eller har Banyan Tree Group ägarintressen i över 48 hotell och orter, 63 spa, 72 detaljhandelsgallerier; samt tre golfbanor i 22 länder.

www.banyantree.com     www.angsana.com        www.cassia.com           www.dhawa.com

Om Banyan Tree

Banyan Tree erbjuder en fristad för att föryngra sinne, kropp och själ på imponerande platser runt om i världen. Återupptäck romantiken med resor när du reser till ikoniska destinationer där autentiska, minnesvärda upplevelser väntar. Banyan Tree är ett helt villakoncept, ofta med privata pooler, och erbjuder genuin, autentisk service och en distinkt, förstklassig tillflyktsupplevelse.

Om Angsana

Angsana tar äventyret tillbaka till resor oavsett din ålder eller anledning att besöka. Angsana kombinerar lokal chic och en livlig rolig atmosfär, och erbjuder fantastiska destinationslekplatser över hela världen. Varje hotell är unikt designat för att erbjuda rymliga eleganta rum och sviter, perfekta för par, familjer och grupper av vänner.

Om Cassia

Cassia är ett djärvt nytt förslag inom sektorn för längre vistelser, som erbjuder eleganta, banbrytande hotellbostäder för semester och affärsresor. Det erbjuder ett otroligt val för familjer, vänner och par. Cassia fastigheter drivs som ett hotell, men enheter finns också tillgängliga för investeringar.

Om Dhawa

Dhawa är ett avslappnat och modernt hotell med full service som kombinerar fantasifull design, absolut komfort och sömlös teknologi till en upplevelse för en enda vistelse. Det sammanställer en uppsjö av val för att uppnå en verkligt anpassad vistelse. Det vänder sig till en framväxande grupp av designkunniga resenärer som söker distinkta upplevelser på eleganta, unika destinationer.

OM BANYAN TREE GROUP

Banyan Tree Group (“Banyan Tree Holdings Limited” eller “Group”) är en av världens ledande oberoende gästfrihetsgrupper med flera varumärken. Gruppens diversifierade portfölj av hotell, resorter, spa, gallerier, golf och bostäder är centrerad på fem prisbelönta varumärken (Banyan Tree, Angsana, Cassia, Dhawa och Laguna) som erbjuder exceptionella designledda upplevelser för dagens globala resenärer och imorgon.

Banyan Tree Group grundades 1994 på kärnkonceptet hållbarhet och strävar efter att skapa långsiktigt värde för alla intressenter och destinationer över sitt nätverk av fastigheter, produkter och varumärken, genom ett målstyrt uppdrag. Med 7,800 22 medarbetare i 2008 länder etablerades Banyan Tree Management Academy (BTMA) XNUMX för att stödja koncernens mål genom att främja utveckling av människor, ledningsexpertis och lärande med integritet och mening.

Banyan Tree Group har fått 2,759 35 branschpriser och utmärkelser sedan starten. Den har också fått erkännande för sitt engagemang för miljöskydd och samhällsutveckling genom dess Banyan Tree Global Foundation (BTGF), som anpassar gruppens ansträngningar till FN:s mål för hållbar utveckling. I enlighet med sin regionaliserade tillväxtstrategi fortsätter koncernens globala fotavtryck att växa med 48 nya hotell och resorter under design och konstruktion i pipeline, förutom 13 hotell i drift i 31 länder den 2020 december XNUMX.

Banyan Tree Group ingick ett strategiskt långsiktigt partnerskap med Accor 2016 för att utveckla och hantera Banyan Tree-hotell runt om i världen tillsammans med tillgången till Accors globala boknings- och försäljningsnätverk, samt lojalitetsprogrammet ALL – Accor Live Limitless. Det bildade också ett joint venture med China Vanke Co. Ltd. 2017 – med fokus på aktivt åldrande och välbefinnande gästfrihetsprojekt.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/