Mamma och femåriga dotter som åkte på motorcykel hängde nästan efter att ha kört in i löst hängande tråd i Chonburi

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Chonburi –

En mamma och hennes femåriga dotter som körde på en motorcykel har ådragit sig flera skador efter att de trasslade in sig av hängande vajrar och ramlade av en motorcykel i Ko Chan-distriktet.

Ko Chan-polisen underrättades om olyckan i Tha Boonmee-distriktet vid lunchtid igår, den 28 oktober. Räddningstjänsten kom till platsen för att hitta en skadad motorcykel som låg på vägen.

Två skadade personer hittades av räddningsarbetare, Chalanda Pimhong, 28, och hennes femåriga dotter. Flickan hade sår från en lös tråd som hade lindats runt hennes hals. Chalanda hade brutit armen. De fördes till ett lokalt sjukhus, även om Chalanda pratade med pressen eftersom hon var lugn och medveten trots sina sår.

Chalanda berättade för pressen, "Jag körde i cirka 40 kilometer i timmen när en lös vajer föll ner på oss. Tråden trasslade in sig runt min dotters hals innan den också fastnade med min motorcykel. Jag tappade kontrollen över mitt fordon och vi kraschade och bröt min arm i fallet."

Polisen fortsätter sin utredning för att ta reda på vilken organisation eller företag som ansvarar för tråden för ytterligare stöd. Polisen i Chonburi sa att de skulle leta efter den ansvariga parten för att ge ekonomisk medicinsk hjälp till den skadade modern och dottern.

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.