Brandtarmsgjuteri i Panat Nikhom, inga skador

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Panat Nikhom-

En brand har skadat ett gjuteri medan Buddhabilder målades i Panat Nikhom-distriktet. Inga personskador rapporterades.

Brandmän underrättades om branden tidigare i helgen vid gjuteriet i Na Phra Tat-distriktet.

Brandbekämpningsteam anlände till platsen för att konstatera att elden redan brann med mycket rök som vällde ut från byggnaden. Personal från gjuteriet sågs fly från den brinnande byggnaden och fly över närliggande mark. Det tog cirka 30 minuter att få kontroll över branden totalt och som tur var rapporterades inga personskador.

Gjuteriets ägare, Mr. Nattawut Rattawittayakown, 44, berättade för The Pattaya News, "Vi målade en Buddha-bild i gjuteriet när vi märkte att en av våra avgasfläktar hade problem och hade svängt långsammare. Vi stängde av den elektriska brytaren för att försöka återställa fläkten och slog på brytaren igen och det var då en brand plötsligt utlöste."

Utredare från Panat Nikhoms brandkår hade inga kommentarer till reportrarna och undersökte fortfarande och fastställde den exakta orsaken den här helgen. Den totala uppskattningen av skadorna avslöjades inte av varken brandutredare eller Mr. Nattawut.

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com+

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.