Live Squid Game kommer till Pattaya snart på Sanook Park med Geoffrey Giuliano!

Pattaya, Thailand-

Squid Game i verkligheten!!!!

Ett mysterium började gripa sociala medier i Thailand när visitkort för bläckfiskspel började dyka upp i den populära kuststaden Pattaya. Under de senaste veckorna har det förekommit rapporter om att korten dykt upp på restauranger, köpcentra och butiker.

Mysteriet fortsatte när folk började ringa numret på kortet för att hälsas med ett meddelande från en röst som liknar Netflixs Squid-spel "Frontman" som bjuder in uppringare på både thailändska och engelska att spela ett spel. Den populära thailändska YouTubern MymateNate delade en bild den 18 oktober på ett av korten han hade fått, vilket skapade tusentals visningar, kommentarer och delningar på sociala nätverk vilket förstärkte mysteriet. 

Allt har nu avslöjats och goda nyheter för Squid Game-fans, Pattaya, Thailand är värd för sin egen verkliga version av The Squid Game. En speldag är inställd den 11 december på Sanook Park i Pattaya. 

När han pratade med ägaren Mark Stainton-James sa "The Squid Game har varit oerhört populärt och vi ville skapa en riktigt rolig temadag som alla kan njuta av, alla spelare kommer att få Squid Game spelartröjor och kommer att kunna delta i var och en av de ikoniska spelen från TV-serien, vi kommer att förbli så trogna vi kan mot TV-serien med massor av överraskningar, bara utan samma konsekvenser av att spela!”

Spelarna kommer också att få möjlighet att träffa Hollywood-skådespelaren Geoffrey Giuliano som spelar superskurken VIP4 och spelar en huvudroll hela dagen. 

Ytterligare information finns på:

Sanook Park

https://sanookpark.com/squidgame

Geoffrey Giuliano

https://www.imdb.com/name/nm0321325/

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/