Salong i Pattaya som erbjuder gratis frisyr för att hjälpa lokalbefolkningen under Covid -19

Pattaya-

Jutamart Salon School tillhandahåller gratis hårklippningar till lokalbefolkningen i södra Pattaya för att hjälpa till under Covid -19.

Den kostnadsfria frisyren tillhandahålls utanför South Pattaya Road nära Buakhao Market. Både thailändska lokalbefolkningen och utländska ex-klappar sågs stå i kö för att klippa sig på tisdagen (2 novembernd).

Mr. Tannakorn Neoysoonnern, 48, en lärare vid Jutamart Salon School berättade för The Pattaya News, "Vi tillhandahåller normalt gratis hårklippningar på det här området varje tisdag och fredag ​​eftermiddag av våra elever."

"Vi vill hjälpa lokalbefolkningen och invånarna under denna covid -19-kris. Detta är också viktigt för övningslektioner för våra elever.” Tannakorn tillade.

"Vi har tillhandahållit gratis hårklippningar i många år men vi slutade när Covid-19-utbrottet började. Vi har bestämt oss för att komma tillbaka igen nu när staden har öppnats för utländska turister.” Tannakorn förklarade.

"Den här lördagen den 6 novemberth, kommer vi att tillhandahålla gratis hårklippningar på Baan Ua-Athorn Na Jomtien Estate.”

De flesta som har använt deras tjänst sa att de normalt klipper sig själva. De sa till reportrar att de lever på snäva budgetar och välkomnar möjligheten till gratis frisyr, även av studenter som håller på att lära sig.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.