Kvinna som letar efter snäckor hittar istället en död kropp i Chonburi-lagunen

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Chonburi –

En kvinna som letade efter granater hittade istället en död kropp i Bor Thong-distriktet på torsdagen (4 november).

Bor Thong-polisen underrättades om händelsen klockan 2:00 vid en lagun i Tat Thong-distriktet.

Räddningsarbetare och polis kom till platsen för att hitta kroppen med ansiktet nedåt flytande i lagunen. Kroppen identifierades senare som Mr. Sombat Kampa, 43, en Bor Thong-lokal. Han hade bara underkläder på sig.

Mrs Buakham Sakaew, 43, kvinnan som först upptäckte kroppen, berättade för polisen: "Min familj och jag letade efter snäckor i lagunen. Jag såg något som jag först trodde att det var en kokosnöt. När jag kom nära insåg jag att det var en död kropp. Vi gick upp ur vattnet innan vi ringde polisen.”

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Bor Thong-polisen sa att inga tecken på kamp eller bråk hittades på hans kvarlevor. Mr. Sombat hade rapporterats försvunnen sedan onsdagen (3 novemberrd).

Mr. Sombats släkting, vars namn inte meddelades till pressen, berättade för polisen att Mr. Sombat har en historia av epilepsi och plötsliga epileptiska attacker.

Men en obduktion genomförs för att hitta hans exakta dödsorsak.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.