Man greps i Chonburi för att ha tvingat sin 16-åriga dotter att ta droger och sedan ha utsatt henne för sexuella övergrepp

FOTO: Pavena Foundation for Children and Women

Chonburi –

En 43-årig man har gripits efter att ha tvingat sin 16-åriga dotter att använda droger innan han utsatte henne för sexuella övergrepp i Chonburi.

Presidenten för Pavena Foundation för barn och kvinnor i Bangkok, Mrs. Pavena Hongsakul, åkte till Ko Chans polisstation med fru A (ålder ej angiven) och fru B, 16 (Deras riktiga namn har undanhållits av polisen) tidigare den här månaden. Fallet släpptes dock till pressen idag den 11 november 2021 efter gripandet av den misstänkte efter en tio dagar lång jakt.

B (A:s dotter) berättade för polisen den 31 oktoberst hennes riktiga far, Mr. Adisak Rakwong, 43, påstås ha tvingat henne att äta två piller metamfetamin (vanligen kallad yabba i Thailand). Han fortsatte sedan med att begå sexuella övergrepp mot henne. B fick panik innan hon sprang till sina morföräldrar som ligger cirka tre kilometer bort.

Polisen i Ko Chan begärde en arresteringsorder från Chonburis provinsdomstol, men Adisak hade flytt från sitt hem och försvunnit.

Fru Pavena berättade för den associerade thailändska pressen "Offrets föräldrar var separerade sedan flickan var tre år gammal. Hon bor i Bangkok med sin mamma. Hon besökte sina morföräldrar i Chonburi ibland.”

"Den misstänkte ska ha gjort detta mot offret tidigare i Bangkok, men B hade hållit tyst tills den här senaste incidenten," tillade Pavena.

"Adisak greps till slut i går, den 10 novemberth, i Minburi, Bangkok. Han står inför flera rättsliga anklagelser för påstådda sexuella övergrepp mot en släkting som är minderårig.

Polisen i Ko Chan uppgav för pressen att Adisak förnekar alla anklagelser. Han hävdade att han aldrig skulle skada sin dotter och att anklagelserna är falska. Det var dock inte omedelbart klart varför han flydde efter den påstådda händelsen.

Polisen i Ko Chan uppgav att Adisak förblev häktad i väntan på en fullständig utredning som sannolikt skulle leda till domstol. Det var okänt om Adisak redan hade fått hjälp av en advokat.

FOTO: Pavena Foundation for Children and Women

Samtidigt en liknande incident i Chonburi igår:

En 50-årig man har gripits på en träfabrik för påstådda sexuella övergrepp mot en 9-årig flicka i Banglamung.

50-årig man greps för påstådd sexuella övergrepp mot en nioårig flicka i Pattaya-området

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.