19-årig man och vänner hävdar att en grupp tonåringar attackerade dem utan anledning i Pattaya-området

Banglamung –

En 19-årig man fick huvudskador efter att han berättade att en grupp tonåringar jagade honom och attackerade honom med en träpinne, tillsammans med påstås ha öppnat eld mot honom och hans vänner med en pistol torsdagen den 18 november. 

Polisen i Nongprue underrättades om händelsen klockan 11:30 på järnvägsvägen i Soi Nern Plubwan i Nongprue.

Patrullpolis och Pattaya News anlände till platsen för att hitta Seksan Duenkhao, 19, som väntade på medicinsk och polishjälp med skador på hans huvud.

Seksan berättade för polisen i Nongprue, "Jag och mina vänner parkerade tre motorcyklar vid sidan av järnvägsvägen och bara umgicks och pratade. Plötsligt drog en grupp tonåringar i en sedan upp och öppnade eld mot oss med en pistol från deras fordon utan anledning. Lyckligtvis missade skotten."

"Mina vänner kunde fly på sina motorcyklar men jag flydde till fots och flera andra tonårsmän hoppade ut ur bilen och följde efter mig. Dessa tonåringar jagade efter mig innan de slog mig med en träpinne. Jag lyckades fly, knappt. Jag och mina vänner har aldrig sett den här gruppen tonåringar förut och vi gjorde inget fel.” Seksan uppgav till Nongprue polisen.

Polisen i Nongprue kontrollerar CCTV-bilder nära platsen för den påstådda händelsen för att fastställa händelseförloppet och spåra potentiella misstänkta. Brottsbekämpande tjänstemän gav inte omedelbart sina tankar till pressen om uttalandena från Seksan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.