50,000 XNUMX baht belöning tillkännagavs för information som leder till arrestering av beväpnad guldbutiksrånare i Khon Kaen-varuhuset på lördagskvällen

Khon Kaen -

Polisen i Khon Kaen tillkännagav en belöning på 50,000 20 baht för information som leder till gripandet av en man som enligt uppgift var beväpnad och rånad en guldbutik på ett Khon Kaen-varuhus i går kväll, den XNUMX november.

Från och med 7:20. på lördagen fångade säkerhetsbilder en beväpnad man, klädd i en vit t-shirt där det stod Why So Serious, jeans och täckte hans ansikte med en svart huva, när han närmade sig guldbutiken på andra våningen i Central Plaza Department Store i Mueang Khon Kaen-distriktet.

Beväpnade mannen sågs hålla ett skjutvapen och rikta det uppåt innan han enligt uppgift avlossade ett enda skott, vilket fick kunder och anställda som tidigare var upptagna med försäljning och inte hade lagt märke till den misstänkte att omedelbart fly från platsen i panik. Mannen hoppade sedan över disken och ryckte guldsmycken från hyllorna innan han sköt ytterligare ett skott för att rensa sin flyktväg och sprang iväg. Ingen skadades vid rånet.

Han fångades från en annan CCTV på väg i riktning mot stadens pelare. Varuhuset släppte inom kort ett uttalande om att situationen hade återgått till det normala under polisutredningen.

Polisens generalmajor Noppakao Somanat, överbefälhavare för Khon Kaens provinspolis, berättade för reportrar idag, den 21 november, att en misstänkt tillfångatogs på en lokal marknad och fördes för förhör. Emellertid saknade tjänstemännen tillräckliga bevis för att identifiera honom som den påstådda tjuven, och mannen släpptes, även om DNA-prover togs.

Därför fortsatte utredningen med en jakt på en belöning så hög som 50,000 XNUMX baht för de som lämnade information och ledtrådar som avslöjar den misstänkte för relevanta tjänstemän.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.