Cykelcyklister klagar på vad de kallar en farlig del av en promenad-löp-cykelled i Banglamung

Banglamung –

Cykelcyklister har klagat till TPN-media angående en skadad del av en promenad-löp-cykelbana i Banglamung eftersom de är oroliga för säkerheten för cykling och träning.

Pattaya News har fått flera klagomål angående leden i fråga runt Marp Prachan-reservoaren i Pong-distriktet. Vissa delar på sidan av leden verkar vara skadade och faller brant ner i reservoaren i närheten med endast tunn tejp (se nedan) som avskräckande medel. Både thailändare och utländska invånare använder regelbundet leden för att cykla och träna varje morgon och sent på eftermiddagen. Dessutom finns det inga lampor på natten enligt de som gör klagomål.

Pattaya News reportrar gick till området, där leden ligger på samma sida som Soi Siam Country Club före en korsning till Huayyai. Sidan av vägen verkar vara eroderad av vatten och är cirka två meter djup.

Gå-löp-cykling-leden är ett projekt för att stödja inhemsk turism och fysisk kondition runt Marp Prachan-reservoaren. Den är totalt cirka 12 kilometer lång. Ledkonstruktionen slutfördes 2019 med en budget på 128 miljoner baht.

TPN-media har rapporterat problemet till Pongs kommuns vice borgmästare Nithi Intim. Han har bekräftat att han ska samarbeta med relevanta kontor för att åtgärda dessa problem, även om en specifik tidslinje eller uppskattning av ett slutdatum inte gavs.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.